SOMMARLÄNGTAN!

  2013-05-30 / 22:36:15 / Tankar/Åsikter/Känslor / 2 KOMMENTARER
Usch vilken bortkastad dag. Planen var att jag och Johanna skulle åka in till jobbet först och främst och hämta arbetsgivarintyg och sedan göra lite pappersarbete men det gick ju inte när det inte fanns några papper att hämta. Sjukt irriterande att behöva åka in till stan helt i onödan. Känner mig allmänt otagg idag dessutom så därför tänkte jag muntra upp mig själv så jag skrev en lista på saker att längta till i sommar: 
 
1. Doften av blommor (speciellt syrén)
2. Bli brun
3. Solblekt hår 
4. Bara fötter i gräset.
5. Ha picknik i en park med fina vänner.
6. Hästhagen
7. Krypa ner i rena lakan efter en hel dag på stranden.
8. Midsommarafton.
9. Doften av nyklippt gräs.
10. Bli bländad av solen när man vaknar.
11. Äta jordgubbar tills man tröttnar (vilket man inte gör)
12. Kvalitetstid med familj och släkt
13. Ta en drink på trädgårn med folk jag tycker om.
14. Äta sin favoritglass alldeles för ofta.
15. Stanna inomhus när det åskar.
 
16. Andas in frisk luft efter sommarregnet. 
17. Kyssas i solnedgången.
18. Kunna gå ut barbent utan att frysa.
19. Sand mellan tårna.
20. Och bara NJUTA av livet!
 

6 ♥

  2013-05-30 / 18:31:34 / Tankar/Åsikter/Känslor / 0 KOMMENTARER
På lördag har vi varit tillsammans i 6 månader. Tiden går verkligen fort och jag njuter verkligen av varje sekund som jag spenderar med dig. Jag är så glad att jag valde att kämpa för oss för jag älskar dig så obeskrivligt mycket! ♥

PINK GRAPEFRUIT

  2013-05-29 / 19:49:16 / Shopping / 0 KOMMENTARER
Ni kanske minns att jag va sugen på att testa Neutrogenas serie visibly clear pink grapefruit? Var rabatt på dom produkterna på apoteket så jag passade på. Dock har jag sprungit omkring och letat efter ansiktsvattnet som hör till och jag hittar det inte nånstans! Någon som vet var det kan finnas? Har kollat hm, kicks, åhlens, lindex och mindre apotek.

NYTT FRÅN HM

  2013-05-29 / 19:38:35 / Shopping / 0 KOMMENTARER
Vet att jag inte skulle shoppa något mer nu eftersom jag har en ganska så sträng budget i sommar. (Ja, jag har faktiskt varit ekonomisk och gjort en budget) Men kände att jag behövde lite basplagg som funkar till allt. Nu behöver jag inte mer kläder till i sommar så nu kommer jag lägga pengar på annat skoj och mina två "ynka" räkningar. Hoppas jag inte blir frestad att köpa nått mer nu bara.
 
 

VARDAGSLYX ♥

  2013-05-28 / 22:54:33 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Hej mina fina bloggläsare! Vill börja med att tacka för besöksrekordet igår. Superkul och hoppas många av er är här för att stanna! :) Bloggen har stått tom under hela dagen för jag har haft fullt upp med att städa och röja upp i rummet här hos mamma. Nu när jag är arbetslös så finns det inga ursäkter till att inte ha rent och fint omkring mig. Jag har byrån kvar att sätta upp. Förhoppningsvis får jag lite hjälp med det på fredag och sen är det bara lite småplock kvar. Längtar verkligen tills det blir lite ordning här. 
 
Blev lite vardagslyx men älskling ikväll. Blev att se Iron Man 3 på bio. Blev positivt överraskad faktiskt då jag aldrig brukar gilla action filmer. Men man skratta lite emellan åt och så var det lite snuttigull över den också. Att se den i 3D var inte heller fy skam så den rekomenderar jag verkligen att se på bio! 
 
Nu ska jag se ett avsnitt av Geordie Shore. Eller ja det brukar ju inte bara bli ett avsnitt när man har blivit beroende eller hur ? 

ETT AVSLUTAT KAPITEL

  2013-05-27 / 17:50:01 / Tankar/Åsikter/Känslor / 3 KOMMENTARER
Det är så många tankar och känslor som snurrar runt i mitt huvud. Fick precis beskedet om att jag är arbetlös. Kommer ihåg när jag blev det efter studenten och jag sa att jag aldrig någonsin skulle ta ett jobb inom telemarketing (telefonförsäljning). Men så hamnade jag där på något lustigt sätt ändå, tack vare min faster. Tänkte att jag skulle ge det en chans och inte döma på förhand. För mig som inte alls gillar att prata i telefon med okända männsikor som ber mig dra åt helvete så har det varit en tuff resa. Men jag har samtidigt lärt mig så sjukt mycket och växt som person så jag kommer ta med mig en hel del därifrån. Känns jättesorligt med tanke på att jag trivs så pass bra med mina arbetskamrater. Men man kan ju samtidigt inte hålla kvar i något bara för att jag trivs med männsikorna runt omkring mig. Jag vill fortsätta utvecklas och nu står jag bara och trampar på ett och samma ställe känns det som och så ska det inte va. Det är blandade känslor just nu. Jag är jätteledsen för att jag kommer sakna alla underbara människor. Arg för att jag fick det här beskedet över ett sms och livrädd för vad jag ska göra nu. Planen är i alla fall att söka jobb och även kolla upp vad jag kan göra för att komma in på en bra utbilning. Jag ska bli något! Och pengar har ju tyvärr blivit en självklarhet för mig även om jag är duktig på att hålla i dom. Jag är också den som gärna glömmer bort hur jag själv mår och den senaste tiden har jag känt mycket ångest över mitt jobb. Att jag inte kommer upp i mina krav och att företaget inte kan gå runt då osv. 
 
Är så glad att jag har människor omkring mig som har stöttat mig, trott på mig och beundrat mig för att vara så stark genom hela den här resan. Det är jag jätte tacksam för, verkligen jättetacksam.♥ Glad att jag ändå gav mig in på det här! Nu kan det bara bli bättre! 
 
 
 
 
 

TEE

  2013-05-27 / 17:45:20 / Vardag / 1 KOMMENTARER
Nu har jag bestämt mig för att försöka lära mig att dricka tee och förhoppningsvis börja tycka om det. Hur det blir med kaffe och öl får vi se i framtiden. Jag får grina illa och svälja så länge. Jag vet inte om jag är lite för petig när det kommer till dryck men jag tycker det ska smaka gott och inte bara för att man ska bli pigg eller full. Tee förknippar jag gärna med förkylning så ja ni förstår kanske varför jag har svårt med det. Men nu ger vi det en chans! :)

LITE BILDER FRÅN HELGEN SOM VARIT

  2013-05-26 / 22:50:43 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Fredag: Utnyttjade mina biljetter som jag vann och spenderade min förmiddag på läktaren tillsammans med Emmi då Lizz tyvärr inte kunde ta sig ut hit. Oj nu lät det som jag bor i världens ände, haha. Efter blev det fredagsmys med min pojkis. 
 
Lördag: Klockan ringde alldeles för tidigt och det kändes motigt att gå upp. Ville ligga kvar och mysaaa. Men istället åkte jag till tävlingarna igen men den här gången för att jobba! Hade hand om funktionärsmaten vilket var precis lagom med arbete. Hann smita iväg när Gunde Svahn och Malin Bayard skulle tävla mot varandra. Roligaste jag har sett på länge. Modigt av Gunde och så blev jag fascinerad av Malins runda med otroliga marginaler över hindrena. 
 
På kvällen blev det en spontan middag på China resturangen med Emmi. Sen mötte vi upp Antonio och gick till Munken och sen vidare till vinkällaren. 
 
Söndag: Försov mig (såklart!) dagen efter, men det var det värt! Hann till tävlingarna för en sista jobbdag som gick hur lugnt som helst. Blev ett mindre bra avslut på den här dagen men forfarande kan det inte slå den här helgen! Bara vara med människor som gör en glad, känslan när man får va bland hästar och hästmänniskor och somna bredvid den man älskar. Klå den liksom! 
 
Men nu är jag riktigt trött så blir nog att krypa ner i sängen snart (så ligger man redan där). Godnatt mina underbara!

PICS FROM RANDOM DAYS

  2013-05-23 / 23:17:16 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Ligger i min varma säng och funderar på livet. Jobbade mitt sista kvällspass ikväll vilket känns riktigt konstigt men jag tänker berätta mer om det när jag vet hur det blir med allt. Magkänslan säger i alla fall att det blir min sista dag på måndag. Men ska inte tänka för mycket på det eländet. Imorgon är det helg och jag är ledig. Då ska jag och Lizz till NHS och kolla på alla fina hopphästar och kvällen kommer spenderas med min älskling som jag har saknat så in i bomben! Oavsett hur det blir för mig nu så kommer jag ha mer tid över för att träffa honom, mina vänner och min familj. Vilket är en väldigt stor lättnad. Både för mig och dom. Så jag antar att om ni läser det här just nu så är ni inte ledsna direkt? Tänkte väl ;) Men mer om det efter helgen då jag förhoppningsvis har fått ett klart och tydligt besked. Och jag har hunnit funder över vad jag själv vill. 
 
Nu ska jag göra mig i ordning för att sova så sov gott!

SVAR PÅ FRÅGA

  2013-05-23 / 10:07:43 / Hår / 0 KOMMENTARER
 
Gjorde du något speciellt för att få "tjockare" och finare? :) 

Egentligen har jag inte gjort något speciellt med håret utan jag har tänkt less is more. Och då har jag gjort såhär: 
 
- Låtit mitt hår vila från platttång/locktång/hårfön och såklart när jag har använt dom så har jag tagit värmeskydd innan och det är oftast när jag ska iväg o göra nått speciellt. Alltså inte alls i veckorna. 
- Låtit håret självtorka efter tvätt.
- Eftersom jag sparar mitt hår så har jag gått regelbundet till frisören var tredje/fjärde månad. 
- Stått ut med utväxten lite längre än jag brukar. Viktigt att inte färga/bleka det när det inte är nödvändigt.
- Jag tvättar håret med schampoo och balsam en gång i veckan och på söndagar lägger jag inpackning. Så det kommer i kontakt med vatten 2 gånger i veckan alltså. Kanske låter äckligt men att tvätta håret sliter som tusan det med. Dessutom så vänjer det sig håret efter ett tag.
- Jag har håret ofta uppsatt och sover alltid med fläta. Då slipper man att få frissigt hår som bråkar med en på morgonen!
 
Det är främst dom här sakerna som jag brukar tänka på. Jag råkar även ha väldigt bra kvalité på mitt hår trots att jag har misshandlat det ett x antal gånger. Så jag är väldigt glad för det! Sen beror det ju helt på vad man vill göra med håret. Vill man som jag spara till långt hår så funkar det inte att platta och locka håret varje dag t.ex. Mitt bästa tips att man börjar med att låta håret vila mycket och istället göra sig extra fin när man ska göra något speciellt så lovar jag att ni kommer se resultat. Sen är det bara att fortsätta tänka less is more ( ett av mina favorituttryck som ni kanske märkt!)
 
Förresten fortsätt gärna att ställa frågor och ge respons! Finns inga dumma frågor bara dumma svar Sen är det mycket roligare att blogga när man får respons på det man gör! Puss på er bakom skärmen! 

JAG VANN!

  2013-05-22 / 22:29:37 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Kan erkänna att jag är riktigt dålig på att gå in och läsa min mail. Men är glad att jag gjorde det ikväll för hur ofta har jag turen att vinna något? Aldrig. Hej glad hästtjej! :)

SALLAD

  2013-05-22 / 15:26:44 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Ska snart röra mig mot bussen och sen åka till jobbet. Känns sjukt att det är min sista vecka, mer om det en annan dag. Lat som jag är så slängde jag ihop en sallad till lunch idag. Snabbt, enkelt o nyttigt! Ja okej kanske inte tzatsikin men resten! Ha en fin fin dag! :)
 
 

PÅ RÄTT VÄG

  2013-05-22 / 13:15:00 / Hår / 1 KOMMENTARER
Här är en gammal bild som jag tog för 1 år sen på mitt hår och en bild som jag tog precis nyss. O ja ni ser ju själva vilken skillnad det är från då och nu. Då var det slitet och sönderblekt och nu är det längre starkare och tjockare. Love my hair! :)

  2013-05-22 / 11:27:00 / Musik/Film / 0 KOMMENTARER
 

MINUS

  2013-05-21 / 23:27:32 / Tankar/Åsikter/Känslor / 0 KOMMENTARER
- Att det finns människor som byter åsikt lika ofta som dom byter underkläder. 
- Att det finns människor som måste trycka ner andra för att själva må lite bättre. .
- Att det finns människor som inte har någon verlighetsuppfattning och tror att man kan få allt serverat på ett silverfat.
- Att det finns människor som bara kan umgås med en viss sorts människor. 
 
 
 
 
 

DAGS ATT BLI SOMMARFIN

  2013-05-21 / 09:20:00 / Hår / 0 KOMMENTARER
Tänkte bara tipsa om den här hårfärgen. Har använt den några gånger nu och tycker den funkar riktigt bra eftersom man applicerar den som ett schampo. Ska gnugga in den på min utväxt nu tänkte jag. Fick nämligen en tid hos frissan i eftermiddag så tänkte passa på nu innan så håret blir riktigt fräscht sen! :)

TVÅ BILDER FRÅN IDAG

  2013-05-20 / 23:14:23 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Förälskade mig i lite matriellt (som jag verkligen inte får göra nu) och min goa lunch!
 
Har varit en helt okej måndag för att vara måndag om ni förstår vad jag menar. Har varit effektiv hela dagen. Packat, sökt jobb, umgåtts med Jullan och jobbat. Det gillas och känns lite extra i kroppen såhär innan läggdags. Har en hel del åsikter, tankar och funderingar som jag kommer släppa här på bloggen inom kort. Känns bättre att dela med mig än att ligga klarvaken på natten och fundera över livet. Onödigt när man kan passa på att sova liksom. 
 
Så ja det blir mer uppdatering framöver med andra ord. Känns roligt att blogga igen och det är ju lite av ett beroende som jag aldrig tycks bli av med. Nu ska jag sova och ladda upp inför ännu en effektiv dag. Godnatt! :*
 
 

ME TODAY

  2013-05-20 / 12:13:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Hej på er jag hann inte skriva om helgen igår och glömsk som jag är så tog jag inga bilder under helgen. Riktigt synd eftersom en bild säger mer än tusen ord. Men det får bli lite egobilder på mig i stället och min helg i punkt form: 
 
* Tjejkväll med Sofie & Julia
* Chill
* Jaucuzzi bad med min andra halva.
* Alldeles för mycket onyttigheter. 
* Morgonpussar
* Fika med fina flickor.
 
 
Nu ska jag göra lite käk innan jag åker in och träffar Julia. Jag ska bland annat förbi min frisör och boka en tid för klippning och köpa hårfärg så jag kan färga min gräsliga utväxt. Puss på er!
 
 
 

EGENTID

  2013-05-19 / 20:47:31 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Har under en lång tid kännt att 24 timmar på ett dygn är alldeles för lite för att hinna med jobb, hålla ordning, va med vänner och pojkvän, hinna säga mer än hej hejdå och godnatt till min familj och någonstans ha tid för bara en själv. Egentid är något som jag har prioretera bort den senaste tiden. Det hinns helt enkelt inte med. Visst det handlar om att prioritera men jag har väldigt svårt att sätta mig själv före dom jag älskar. Men just nu skulle det va så skönt att bara åka iväg ett par dagar. Samla ny energi, kunna sakna och säga borta bra men hemma bäst. 
 
Nu: Bojkotta ishockeyn och se ett gammalt hederligt beck avsnitt.

.

  2013-05-18 / 14:10:36 / Texter / 0 KOMMENTARER

HELLO SUMMER

  2013-05-17 / 15:17:55 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Blev en liten spontan "utgång" efter jobbet med älskling och co. Först trädgårn och efter det manesa. Sen lätt jag mig övertalas att gå upp klockan 6 men jag tog ledigt idag så jag ska inte klaga. Vädret kan man inte klaga på heller. Har precis ätit lite lunch och ska snart hoppa in i en dusch och bli människa igen! :)
 

UNDERBART

  2013-05-16 / 13:16:51 / Vardag / 0 KOMMENTARER

STAY STRONG

  2013-05-14 / 10:35:00 / Texter / 0 KOMMENTARER

Försöker intala mig själv att allting kommer lösa sig på ett eller annat sätt. Jag är bra ändå, så jävla bra ändå! Och ingen kan komma och säga till mig att jag är värdelös, inte bryr mig och tro att det ska knäcka mig!

TODAYS

  2013-05-13 / 14:39:55 / Kläder/Outfits / 0 KOMMENTARER
 
 
 

PÅMINNELSE TILL MIG SJÄLV

  2013-05-13 / 13:00:14 / Texter / 0 KOMMENTARER

HELT SLUT

  2013-05-12 / 23:04:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER
 
Hej allihopa! Kul att se att ni har klickat er in här under helgen trots att jag inte har uppdaterat något. Jobbade som sagt i fredags 4-8 så min fredagkväll hade redan gått när jag kom hem så det blev bara lite mys framför en film. 

Blev väckt tidigt på lördagsmorgonen av min kära mams! IKEA NU! Kan lova er att jag for upp snabbt som ögat. Har tjatat i flera månader på henne att vi måste åka dit. Hade alldeles för lite plats till mina kläder bland annat. Håller just nu på och sätta ihop och fixa med det jag köpte. Så jag lär nog dela med mig av resultatet snart! :)
 
Följde med mamma till stallet för att hon skulle rida till Coolgrim lite. Även jag fick fightas lite med den gamle gubben. Ser ut som en liten nybörjare men mjukisbyxor och tennisdojjor haha. Kändes fint att sitta på hans rygg igen i alla fall. 

 
Kvällen spenderades med fina vänner och min pojkvän över några drinkar. Men var tvungen att åka hem rätt skapligt eftersom jag skulle jobba dan efter. Men jag höll mig vaken ett bra tag efter det och vänta på min gosis. Så jag har inte sovit många timmar i natt så nu är jag dödstrött! Jobbade 12-3 och ja vad ska man säga! Går så pinsamt dåligt för mig. Aja ingen mening med att grubbla över det. Ska mysa ner mig i sängen till någon film och sen lägga mig skapligt. Upp tidigt imorgon! Godnatt ! :*

PRESENTATION

  2013-05-10 / 23:33:00 / Tankar/Åsikter/Känslor / 0 KOMMENTARER
Eftersom ni har ökat i antal dom senaste veckorna så tänkte jag köra en presentation av mig själv: 
 
Julia är namnet i alla fall, 19 år och bosatt i en liten håla straxt utanför Norrköping. Åby som det så fint heter. Har växt upp där och jag är fortfarande kvar. Bor med mina separerade föräldrar sen några år tillbaka. Så jag har alltså två hem med dubbelt av allt med andra ord. Är lite dålig på att packa upp mitt liv ibland så då bor jag i mina resväskor. Höll på o glömma att jag har en lillebror också. John heter han och är 15 år.
 
Tog studenten förra sommaren och därefter fick jag känna på livet som arbetslös under ett par månader. Men i oktober förra året så fick jag mitt första riktiga jobb inom telemarketing (telefonförsäljning) och där har jag jobbat sen dess. Känner dock att jag vill vidare i livet snart så vi får väl se lite vad som händer nu. 
 
När jag inte jobbar så umgås jag så mycket det bara går med mina nära och kära. Försöker alltid hinna med så mycket som möjligt på helgerna då det aldrig finns tillräckligt med tid till det annars. Brukar bli en hel del myskvällar men också en och annan spårad utekväll. 
 
Intressen då? Jo ni jag har ett som ligger mig väldigt varmt om hjärtat och det är hästarna och ridningen. Endel av er vet säkert att jag slutade på ridskolan för några år sen och kanske tror att jag tappade intresset då men riktigt så var det inte. Var bara en jobbig period i livet för mig då. Min sköthäst såldes och jag stod utan häst och det var mycket i skolan samtidigt. Har planer på att börja nu till hösten igen men fram tills dess har jag turen att få hänga med mamma till stallet då vi båda har samma intresse. Jag och min mamma delar mycket tillsammans kom jag på nu. Samma storlek på kläder och i skor och dom fina underbara hästarna. 
 
Här i bloggen skriver jag om vad jag har för mig om dagarna, tjejiga och ytliga saker, delar med mig av åsikter men också livet där i mellan. Delar med mig av dom bättre dagarna men också dom sämre. För hur kul är det egentligen att läsa en blogg där det bara står om hur perfekt livet är hela tiden? Inte så kul. Alla har ju såna dagar ibland men alldeles för många som inte vågar dela med sig av dom. Här har jag tagit mig friheten till att skriva om när man är sådär super lycklig så man nästan spricker, arg så man kokar och ledsen så man fäller tårar. Det är okej här :) En skål med gott och blandat helt enkelt! Välkomna! Undrar ni något så är det bara att fråga, jag bits inte!  

VILL HA DIG

  2013-05-09 / 20:56:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER
 

PERFECT DAYS

  2013-05-09 / 20:42:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER
 
Förlåt för min frånvaro dom här soliga dagarna. Har spenderat så mycket tid som möjligt i det fina vädret, köpt första glassen på halvars, jobbat, umgåtts med vänner och myst med min pojke. 
 
Dog när jag fick höra åskan i natt. För er som inte vet så är det en av mina värsta fobier. Fråga mig inte varför men det har varit så enda sen jag var liten. Är lite extra känslig mot eld och saker som smäller. Får gåshud bara av tanken haha. 
 
Blir lite kvalitetstid med mig själv ikväll. Bäst att passa på när man har lite tid över för imorgon lär jag inte ha tid med det. Jobb 4-8. Men med min fina Johanna bredvid mig så lär timmarna gå fort! 

BABY FACE

  2013-05-07 / 14:19:42 / Kläder/Outfits / 1 KOMMENTARER
 
Sommar i luften ♥

Monday i hate you

  2013-05-06 / 23:27:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER
 
Måndag igen. Värsta dagen på hela veckan helt klart! Sitter just nu och letar jobb och såklart finns det knappt något att söka när man känner ett akut behov av ett nytt jobb. Lär nog inte ha kvar jobbet på QC till sommaren då det har gått piss senaste tiden. Är irriterad för att man ska behöva få ett sånt besked innan sommaren. Vad ska jag leva på då liksom? Det är ju då man vill ha pengar så man kan hitta på roliga saker. Lite sent att sätta sig och söka sig ett sommarjobb nu dessutom. Får bli att snåla som tusan nu och bara betala det som måste betalas. "Gör ditt bästa" Ja men fuck this shit!
 
Dags att avrunda och krypa ner i sängen till någon film. Imorgon står det träning, tandläkare och jobb på schemat. Puss på er mina godingar!

Älskar dig ♥

  2013-05-06 / 10:44:10 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Gott & Blandat

  2013-05-05 / 16:17:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER
 
1. Instagram nörd nr1 2. Instagram nörd nr2. 3. Gofika på mimmis! 4. Egofull. 5. Minen som jag har saknat ♥ 6. Uttöjning av min skinnjacka :( 7. Fick fingret! 8. O igen... 9. Lite halvt borta på Manesa. 10. Puss :*
 
Fredag: Körde ett av träningspassen som jag la upp för ett tag sen. Snacka om att man inte är i form. Det var dom längsta 20 minuterna i mitt liv. Har haft sjukaste träningsvärken nu under helgen så något rätt gjorde jag i alla fall! 
Åkte in till stan på eftermiddan och mötte upp Julia och Emmi för en fika och massa babbel. Vi hamna på Mimmis, ett mysigt litet ställe vid Knäppingsborg. Blev en vända på stan också innan det blev hem o göra sig i ordning för kvällen. Gick till trädgårn och Manesa med härligt folk! 
 
Lördag: Vaknade upp bredvid min sömntuta. Låg och drog oss ett bra tag innan jag åkte hem. Sjukt trött och ont i hela kroppen efter träningen och all alkohol med såklart! Köpte hem lite gott och hade lite bakishäng med Emmi på kvällen. Vi såg Mama. Väldigt konstig film enligt mig. Fattar inte varför dom nya skräckfilmerna måste ha så dåliga slut? Vågade inte somna sen så lite effekt hade den i alla fall. 
 
Nu har jag laddat ner tarzan och tänkte kolla på den. Men först ett besök i duschen!

2/5

  2013-05-02 / 12:57:00 / Kläder/Outfits / 81 KOMMENTARER
 
Vaknade klockan 7 i morse av att dom borra i väggen hos grannen, typiskt! Så jag gick ut på en pw för att slippa ljudet. Hoppas vädret håller i sig tills jag ska åka till jobbet så kanske man kan va barfota i dom nya pjuksen. Annars då? Jo jag är glad att det blev en extra dag ledigt den här veckan så man kan samla nya krafter. Jobb idag och sen ledig imorgon igen. Johanna blir nog arg när hon läste den meningen. Puss på dig! 
 
Nu blir det mat innan jag svälter ihjäl.

Lill-lördag

  2013-05-01 / 18:14:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER
 
Fick bli lite kvalitetstid med mammsen på den lediga dagen. Vi hinner ju knappt ses annars trots att vi bor ihop. Hinner inte träffa någon i veckorna knappt. Gnäll, gnäll. Vi åkte i alla fall en sväng till ingelstad och kollade lite, jag köpte dojorna på inlägget nedanför. Är helt inställd på att det är lördag idag, segt. Det är det i ju för sig (lill-lördag) Men vi är i mitten av veckan vilket betyder att jag ska ta mitt pick och pack och flytta upp till pappsen ikväll.
 
Det är många som inte förstår varför jag fortfarande flyttar mellan mina föräldrar. Men jag kan verkligen inte bara välja att bo hos en av dom. Båda är ju rätt olika så det man inte får ut av att bo hos den ena får man av den andra. Det där lät inte bra men jag hoppas ni förstår vad jag menar. Ska vila en liten stund. Tror jag har fått lite solfrossa sen tänkte jag ta tag i packningen. Puss så länge!

Bäst att ni passar er!

  2013-05-01 / 17:22:00 / Shopping / 1 KOMMENTARER
 
 
 
 

Godmorgon

  2013-05-01 / 12:14:08 / Vardag / 0 KOMMENTARER
 
Har precis ätit lite frukost och ligger och drar mig i sängen. Gjorde inget speciellt igår sen. Mamma hade fixat lite god mat till mig när jag kom hem igår efter jobbet, så väldigt lugnt med andra ord. Har inget speciellt planerat idag heller. Känns riktigt konstigt brukar ju alltid vara någonting inplanerat. Så jag ska fortsätta att njuta av min sovmorgon och sen fånga dagen!