SVAR PÅ FRÅGA

  2013-05-23 / 10:07:43 / Hår /
 
Gjorde du något speciellt för att få "tjockare" och finare? :) 

Egentligen har jag inte gjort något speciellt med håret utan jag har tänkt less is more. Och då har jag gjort såhär: 
 
- Låtit mitt hår vila från platttång/locktång/hårfön och såklart när jag har använt dom så har jag tagit värmeskydd innan och det är oftast när jag ska iväg o göra nått speciellt. Alltså inte alls i veckorna. 
- Låtit håret självtorka efter tvätt.
- Eftersom jag sparar mitt hår så har jag gått regelbundet till frisören var tredje/fjärde månad. 
- Stått ut med utväxten lite längre än jag brukar. Viktigt att inte färga/bleka det när det inte är nödvändigt.
- Jag tvättar håret med schampoo och balsam en gång i veckan och på söndagar lägger jag inpackning. Så det kommer i kontakt med vatten 2 gånger i veckan alltså. Kanske låter äckligt men att tvätta håret sliter som tusan det med. Dessutom så vänjer det sig håret efter ett tag.
- Jag har håret ofta uppsatt och sover alltid med fläta. Då slipper man att få frissigt hår som bråkar med en på morgonen!
 
Det är främst dom här sakerna som jag brukar tänka på. Jag råkar även ha väldigt bra kvalité på mitt hår trots att jag har misshandlat det ett x antal gånger. Så jag är väldigt glad för det! Sen beror det ju helt på vad man vill göra med håret. Vill man som jag spara till långt hår så funkar det inte att platta och locka håret varje dag t.ex. Mitt bästa tips att man börjar med att låta håret vila mycket och istället göra sig extra fin när man ska göra något speciellt så lovar jag att ni kommer se resultat. Sen är det bara att fortsätta tänka less is more ( ett av mina favorituttryck som ni kanske märkt!)
 
Förresten fortsätt gärna att ställa frågor och ge respons! Finns inga dumma frågor bara dumma svar Sen är det mycket roligare att blogga när man får respons på det man gör! Puss på er bakom skärmen! 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious