MÖSSA

  2013-07-31 / 20:46:47 / Shopping / 0 KOMMENTARER
Satt och kollade på mössor för någon vecka sen (när det var som allra varmast) och så hitta jag den här godingen på bikboks hemsida. Men när jag skulle beställa den någon dag senare så var den slutsåld. Helt sjukt! Tänkte att aja jag kollar väl i butiken då men ni vet ju hur det brukar vara om något inte ens finns kvar på hemsidan då brukar det inte vara så troligt att det man vill ha finns i butik. Men så hade tydligen Emmi bättre syn än mig för där hängde den i ett litet hörn. Jag tog den näst sista. Snacka om tur! 
 
Kom hem från stan för en stund sen. Tog en fika med Emmi & Jonna i det här pissvädret, myspys. Och nu ska jag ladda upp inför min andra jobbdag och det gör man på bästa sätt med några avsnitt av pretty little liars. 

GODNATT

  2013-07-31 / 00:17:15 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Lovade er ju ett inlägg under dagen men trött som var så råka jag lägga det på fel dag, orkar inte med mig själv idag haha. Hade i alla fall en bra första dag på jobbet. Kände mig dock lite obekväm i rollen som förvirrad nybörjare. Har aldrig stått i kassan tidigare så jag var ganska nervös när jag fick köra igång direkt med det. Men man får väl inte vara för självkritisk efter första dagen. Men jag vill verkligen kunna allt nu nu nu och kunna svara på kunders frågetecken. Så jag får väl börja med att va det där frågetecknet och övning ska ju ge färdighet. Imorgon är jag ledig så jag ska väl se till att få ut lite vettigt av den dagen. Men nu ska jag krypa ner i min efterlängtade säng och något säger mig att jag kommer sova riktigt gott i natt. Puss & Godnatt. 
 
 

JOBBA

  2013-07-30 / 09:51:29 / Vardag / 2 KOMMENTARER
Idag är det min första dag på mitt nya jobb. Det ska bli så kul och jag har verkligen längtat efter riktigt jobb på en seriös arbetsplats. Jag är supertaggad men ganska nervös samtigt. Ni vet när allt är nytt och man känner sig som en liten nybörjare och svans efter kollegorna. Men jag hoppas att jag lär mig allt väldigt snabbt. Blev jätteglad när jag fick veta att jag kommer ha arbetskläder på mig som annars hade varit lite jobbig eftersom jag inte har något att ha på mig (host). Något som jag inte längtar efter däremot är MATLÅDAN. Något bland det värsta jag vet :( Rester som är uppvärmda i en liten plastlåda. Men det är väl en vanesak antar jag och det börjar kanske bli dags för mig att laga mat lite oftare. Kan ju börja med att laga till mig själv. Första dagen kräver i alla fall god mat så jag lyxar till det med en kall somrig sallad i min matlåda. Jobbar 12.00-19.15 så om ni inte tittar in på mitt tidsinställda inlägg som kommer upp under dagen så hörs vi helt enkelt efter jobbet. Ha en fin dag nu allihopa och håll tummarna för mig! 
 
 

COOLGRIM

  2013-07-29 / 17:15:50 / Från min Canon / 0 KOMMENTARER
Var nere och hälsade på mamma och gamle Coolgrim förut. Tanken var att jag skulle fotat massor men stackars Coolgrim kunde inte stå stilla för det var massa äckliga kryp som bet honom. Och när han väl stod stilla så öppna han munnen och visa alla sina tänder istället. Bättre lycka nästa gång får vi hoppas. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ner till affären för att handla mat tills imorgon och lite gott till senare. Ikväll kommer Emmi över på lite filmkväll. Sista lediga dagen innan jag går tillbaka till vanliga rutiner igen. Känns lite konstigt. 

NÅGON SOM KÄNNER IGEN SIG?

  2013-07-29 / 13:00:00 / Musik/Film / 0 KOMMENTARER

FROM MY PHONE

  2013-07-29 / 11:48:31 / Vardag / 1 KOMMENTARER
/ 1. In the car påväg till Robin / 2. Sur persikodrink på trädgårn / 3. Ego / 4. Fika på brödernas /
 
 

NÅGRA LEDORD

  2013-07-29 / 11:03:22 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Lite bra ledord så här på förmiddagskvisten. Mår ni bra? Jag mår bra förutom att jag har fått någon slags propp i örat så jag har lust att bara hugga av det. Idag är tanken att jag ska hinna med en sväng till stallet/ bio vilket det nu blir och så det roligaste jag vet: Packa ihop mitt liv i min resbag. (noooot) Antar att det är bäst att jag börjar sätta lite fart. 
 
 

CHERRY IN THE AIR

  2013-07-28 / 15:19:00 / Skönhet / 1 KOMMENTARER
Escada- Cherry in the air, Kicks 
 
En ny favorit i parfymhyllan. Den luktar så underbart gott att man går och sniffar på sig själv så fort man har den på sig. Doften håller i sig länge dessutom så man behöver inte spruta på nytt för att den ska hålla en hel dag. 
 
På tal om något annat så fick jag en fråga på inlägget Kängor & Boots och då var frågan om jag kunde skriva ut vart man kunde hitta alla skor så nu har jag gjort det så klicka er in på länken så kommer ni tillbaka till det inlägget. 
 

ETT BASPLAGG

  2013-07-26 / 14:00:00 / Shopping / 0 KOMMENTARER
Nu kanske ni har tröttnat på att läsa om min shopping så det här får bli det sista på ett tag. Köpte den här vinröda bastoppen för någon vecka sen. Kommer nog få användning av den nu när vi går mot sensommar/höst. Älskar färgen och ännu mer att den matchar mina vinröda converse.
 

LYCKA

  2013-07-26 / 11:15:00 / Personligt / 0 KOMMENTARER
Jag hör ljudet av regndroppar som slår mot fönsterbrädet och då och då mullrar det till. Trots att jag är rädd så kan jag inte låta bli att tycka att det är lite mysigt. I samma stund snurrar miljoner tankar runt i mitt huvud. Jag är inte förvirrad, bara lycklig. Tänk att jag har turen att ha så många fina människor runt omkring mig. Min familj som stöttar mig genom alla mina beslut, mina vänner som alltid får mig på bra humör och min underbara pojkvän som älskar mig för den jag är. Mitt alldeles egna lyckorus! Och som pricken över i:et så börjar jag om på en ny kula nästa vecka på mitt nya jobb. Det måste vara för bra för att vara sant! Lycka är den bästa känslan som finns men på nått sätt så blir jag lite rädd. För lycklig kan man inte vara 365 dagar om året. Nu har jag allt som jag behöver för att må bra så jag tänker göra allt för att hålla fast vid det och fortsätta vara den här glada och motiverade Julia som jag har varit den senaste tiden. Det kommer komma motgångar som det alltid gör men tills dess så tänker jag bära med mig den här känslan som jag har nu: Lyckligare än någonsin. ♥

SVAR PÅ TVÅ FRÅGOR

  2013-07-26 / 10:00:00 / Shopping / 0 KOMMENTARER
- Den är från Lindex :)
 
- Dom är från Din Sko och kostade 299 kr :)
 
Märker att jag måste bli bättre på att skriva ut vart saker och ting är ifrån. Men bättre sent än aldrig! :)

PRETTY LITTLE LIARS

  2013-07-25 / 22:34:01 / Musik/Film / 1 KOMMENTARER
 
Nu har jag (väldigt efter) börjat kolla på Pretty little liars. Började se säsong 1 igår och har snart betat igenom hela säsongen. Vad jag har sett än så länge så är den mycket bättre än mina förväntningar så nu vet ni vad jag gör när jag har lite tid över. 
 
Igår spenderade jag kvällen hos Antonio. Blev en massa mys och lite hämtpizza sådär mitt i veckan vilket uppskattades av mig som inte har varit på topp dom senaste dagarna. Idag träffade jag Julia och Emmi över en lunch på och nu sitter jag hos pappa och ska fortsätta nörda PLL. Hoppas ni har haft en fin dag och godnatt på er! 
 
 
 
 
 

NU ÄR DOM MINA ♥

  2013-07-25 / 17:08:38 / Shopping / 2 KOMMENTARER

KÄNGOR & BOOTS

  2013-07-24 / 10:00:00 / Inspirerande / 1 KOMMENTARER
Nu när vädret pendlar mellan sol och regn så blir jag rätt sugen på att fylla på höstgarderoben. Sommar i all ära och jag hoppas att den håller i sig nu ett bra tag till men det är något speciellt med höstkläderna ändå och framför allt alla boots och kängor. Så nu letar jag efter dom perfekta och som sitter åt runt mina smala vrister. Lite tidigt kanske men bättre att börja i god tid som med allt annat. 
 

EN NY GODING

  2013-07-23 / 18:00:00 / Shopping / 2 KOMMENTARER
Valde mellan den här och en prickig som jag har gått och suktat efter i evigheter men jag kom fram till att den här var mycket fräckare. Den här kommer jag använda flitigt i höst för den går ju att använda till nästan precis allt. 
 
 

HOME SWEET HOME

  2013-07-23 / 15:32:19 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Efter en lång bilresa med både broöppning och vägarbete i Sörping så var vi äntligen framme i Västervik. Klockan var runt halv fyra när vi kom dit och då hade vi bara fått i oss en fjuttig frukost så vi var DÖÖÖÖHUNGRIGA kan jag lova! Så vi stanna på en mysig liten Thairesturang och åt varsin tallrik med friterad kyckling. Gottit men inget som klår Spicy Hot hemma i Norrköping. Efter det gick vi en sväng i alla butiker. Jag köpte en blus/skjorta som jag har spanat på ett tag. Därefter styrde vi bilen mot Gamleby och ett besök hos mormor och morfar och som vanligt tog det längre tid en vad vi räknat med så vi var tillbaka i Sörping runt 11 på natten. Då var vi allt annat än pigga och hungriga. Nu är jag hemma igen och är inte riktigt på topp eller ja min mage vill inte vara på topp idag ska jag väl säga. Så nu är tanken att jag ska försöka varva ner lite. Vi får se hur det går. Puss på er!

TATTOO

  2013-07-22 / 14:00:00 / Personligt / 0 KOMMENTARER
Nu har jag äntligen bestämt mig för att göra min första tatuering. Den är enkel men ändå med små fina detaljer och det bästa av allt är att den står för nånting fint tillsammans med ett bra budskap. Nu ska jag bara samla lite mod och pengar. Kanske en bra födelsedagspresent till mig själv?

MOT VÄSTERVIK

  2013-07-22 / 12:46:30 / Vardag / 1 KOMMENTARER
Väntar på att min fina Carolina ska plocka upp mig så styr vi bilen mot Västervik. Sponant är bäst! Uppdaterar er i kväll med lite bilder. 
 

UPPDATE

  2013-07-22 / 10:00:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Nu blev det en liten bloggpaus igen men så blir det ju under sommaren. Man får jaga solen, ta vara på varenda liten sekund, aldrig sitta still utan alltid ha någonting nytt på gång. Jag har än så länge tagit första doppet, festat lite för mycket, ätit lite för mycket och gosat en hel del med min favorit. Livet äger!

MOBBNING

  2013-07-17 / 17:50:17 / Tankar/Åsikter/Känslor / 0 KOMMENTARER
Jag har alltid haft vänner så jag ska väl inte säga att jag har varit utmobbad på det sättet. Men jag minns så starkt hur glad jag var när jag hade slutat 9an för dom där tre åren på högstadiet var dom värsta i mitt liv. Då var jag blyg och rörde mig inte i dom "coola" kretserna. Skulle man platsa in där så skulle man va snygg och ha en snygg kropp, ha en stor umgängeskrets, hänga med i modet, hålla på med någon bollsport och gärna ha mvg i alla ämnen. Jag var extremt smal, hängde inte med i modet, var i stallet 7 dagar i veckan och hade svårt för skolan. Fick veta en bit in i sjunde klass att det gick ett rykte om mig att jag hade anorexi. "Hon är äckligt smal". Dom orden ekade i mitt huvud i 3 år. Och trots att jag var väldigt tillbakadragen så bestämde jag mig för att vara riktigt dryg mot alla som jag inte var mina vänner. För då hade dom en annan och enligt mig mycket bättre anledning till att inte tycka om mig. Såhär efteråt undrar jag bara vad dom fick ut av att döma mig. Hur man vågar sätta etikett på någon som man inte ens känner. Och varför var jag hatad bara för att jag inte var som dom? Om dom inte hade varit så fega så skulle dom veta att jag inte har haft anorexi men att jag har varit nära att hamna där. Och att jag även kämpade/kämpar för att gå upp i vikt. Men det är tydligen jävligt svårt att ställa en enkel fråga till personen i sig i dagens samhälle. Det är mycket bättre att snacka skit och sprida rykten som inte ens stämmer. Tycker det är så kul när jag ser dom här tjejerna och killarna som var populära då och som fortfarande går omkring och tror sig vara bättre än alla andra. När dom i själva verket har gått ner sig och smälter in i mängden av människor utan att vara unika på något sätt. Lite in your face känns det faktiskt. Så man hoppas ju att dom har lärt sig någonting. Vill säga det till alla som sitter i den sitsen nu eller känner någon som gör. Var bara dig själv och skit i vad alla säger. Och det är faktiskt så att dom som är en tia då stannar där som vuxna också medans alla andra går om. Allt jämnar ut sig. Ta ingen skit!

18e JULI

  2013-07-17 / 10:51:44 / Kläder/Outfits / 1 KOMMENTARER
 

VIRKAD KLÄNNING

  2013-07-16 / 18:00:00 / Kläder/Outfits / 1 KOMMENTARER
Här är en bättre bild på min virkade klänning som jag hade på mig för ett par dagar sen. Tycker ni om den lika mycket som jag?
 

SÄG HEJ TILL MITT NYA JOBB

  2013-07-16 / 11:55:22 / Vardag / 3 KOMMENTARER
Sen sist jag skrev så har jag lärt mig att dricka bubbelvatten men bara bonaqua än så länge och idag var jag på min nya blivande arbetsplats. Alltså ni anar inte hur sjukt glad jag är just nu! Vecka 31 börjar jag jobba extra på Granngården! Jag som har gått och varit jätteorolig för hur allt ska gå ihop sig i höst. Nu känns det verkligen som att en stor fet klump lyfte från mina axlar. Så skönt att äntligen få hamna på ett "riktigt" jobb med rätt lön och där jag dessutom får gå omkring bland häst och husdjursgrejer. Rena lyxen för mig. 

UPPE MED TUPPEN

  2013-07-16 / 08:56:13 / Vardag / 0 KOMMENTARER


Sitter i södertull och väntar på bussen i det här underbara vädret och humöret är på topp! Det här ska bli en bra dag!

15/7

  2013-07-15 / 17:19:01 / Kläder/Outfits / 2 KOMMENTARER
Har precis gjort mig i ordning och packat ner mitt liv i mina väskor. En ska till mamma och en tar jag med mig till min favorit ikväll. 
 

BAKPOTATIS MED SKAGENRÖRA

  2013-07-15 / 14:19:00 / Vardag / 1 KOMMENTARER
Bakpotatis med skagenröra fick det bli idag till lunch. Lite lyxig sommarmat såhär i början av veckan. Har fått lite klagomål från min lillebror som tycker att det är för mycket mat i min blogg (tror mer på att han är allmänt trött på ljudet från kameran som han får höra varje dag). Men jag fotar ju bara mat som jag tycker är gott och dessutom är det ganska kul att fota mat. Sen kan jag ju tycka att det är lite småkul att sukta folk också. 
 

DAGARNA SOM VARIT I BILD OCH TEXT

  2013-07-15 / 10:17:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Tisdag - Fredag: Har bara latat mig, solat och tagit det lugnt hemma hos mormor och morfar. Jag har blivit bjuden på god mat hos både mormor och mina kusiner. Mormor och jag passade även på att gå igenom fotoalbum från när jag och min lillebror var små. Alltid lika roligt att höra mormor berätta om allt man gjorde och sa då. 
 
Fredagkväll: Sa hejdå till Julia och gick vidare lite för många drinkar på trädgårn innan jag avsluta kvällen med max och lite fyllesnack med en riktigt fin vän. Sedan somnade jag i världens kanske skönaste 180 säng. 
 
LördagGick the walk of shame från Nyköpingsvägen till Åbymovägen. På eftermiddagen gick jag samma väg fast denna gång från Åbymovägen till Nyköpingsvägen och kände mig mycket piggare och fräschare. Vi gjorde en väldigt snabb och enkel middag (Lövbiff med rotfrukter och lite för mycket tsatsiki) som vi avnjöt i solen på uteplatsen. Lite senare fick sällskap av Antonio och Jimmy så vi tog fram lite vin och satt där ute tills vi blev uppätna av myggen. Då slängde vi oss i soffan istället och tittade på 3 filmer som vi inte såg klart någon av dom innan Jimmy åkte till jobbet. När det var dags att sova så passade jag på att sno Emmis stora säng igen men den här gången med sällskap så jag kände mig inte lika liten och ensam den natten. 
 
Söndag: Vaknade upp till riktigt typiskt söndagsväder. Så vi (A, E och jag) åkte in till stan och tittade lite innan vi skulle på bio. 

THE LONE RANGER

  2013-07-14 / 22:49:00 / Tankar/Åsikter/Känslor / 0 KOMMENTARER
Ikväll har jag varit på bio med Emmi och Antonio. Vi såg The lone ranger. Humorn stod Jonny Depp för och den vita lilla hästen fångade mitt hjärta totalt. Åh hästar är verkligen världens bästa djur. Helt klart godkänd. Nu ska förbereda lite inlägg och sen krypa ner i min egen säng som jag inte har sovit i på snart en vecka. Godnatt alla därute och håll ut lite till!

HÅLL UT

  2013-07-13 / 15:42:18 / Vardag / 0 KOMMENTARER
 
Hej på er ! Ville titta in och säga hej. Nu är jag hemma igen efter några dagars "semester". Har varit hos mormor och morfar som jag alltid är hos när jag skriver att jag ska till Småland. Kom hem igår kväll runt 8 tiden och då hoppa jag direkt in i duschen och åkte vidare till stan. Blev ett stopp hos Julia som åker till Skåne i en vecka och sen vidare till trädgårn. Tänkte egentligen sätta mig ner nu och lägga upp lite bilder från dagarna som gått men det hinner jag inte nu för ikväll är jag bjuden på middag så det är nog dags för en dusch för min del nu. Jag har haft lite svårt att hålla mig sysselsatt dom här dagarna så jag har fotat en hel del och filmat lite också faktiskt. Så håll ut lite till så kommer jag tillbaka snart med bilder och kanske en film på hur jag har bott dom senaste dagarna. Vad sägs om det? Ha nu en riktigt superbra lördag alla där ute!
 
 
 
 
 
 

HEJDÅ

  2013-07-09 / 18:13:12 / Vardag / 1 KOMMENTARER
 
Nu drar jag iväg till Småland ett par dagar så uppdateringen kommer inte vara den bästa! Vi hörs när jag är hemma igen! 
 

DET ÄR INTE ÖVER ÄN

  2013-07-09 / 10:54:47 / Personligt / 0 KOMMENTARER
Vart tar all tid vägen?! Känns som att det inte var alls längesen som man kunde börja gå barbent utan att frysa. Sommaren går alldeles för fort! Nu tänker jag i alla fall ta vara på den sista tiden och göra så mycket saker som möjligt så jag knappt hinner veta vad jag heter. Här är några saker jag ska hinna med. 
 
Stockholm: Blir en heldag i huvudstaden med Julia och Emmi i slutet av juli. Shoppa, äta lite gott och bara njuta av varandras sällskap. 
 
Gamleby: Det blir garanterat fler besök hos mormor och morfar i Småland. Brukar åka dit väldigt spontant eftersom dom är pensionärer och alltid är hemma! Nu på sommaren blir det sol, bad, träffa mina kusiner och äta gott! Står jag utan jobb i höst lär jag nog åka dit då också! 
 
Snäckevarp: Min farmor har ett landställe utanför gryt som vi alltid åkte till på sommaren när vi var lite mindre. Nu har jag inte varit där på flera år så hoppas det blir ett besök nu i sommar! Lata dagar med sol och bad och onyttigheter. 
 
Bada: Haha jag har inte tagit första doppet än! När man var liten bada man tills man blev skrynklig som ett russin. Nu när man snart är vuxen så är det mycket roligare att sola och bli brun istället. Men jag måste nog faktiskt ta ett dopp i sommar i alla fall! Jag är ju inte 40 liksom.
 
Picknik: Vet inte hur länge vi har pratat om att sätta oss i en park med en filt, paussallad och kanske lite jordgubbar med. Babbla om våra liv och kanske få lite färg också ? Det måste bara bli av i sommar! 
 
Hoppas såklart att det finns mer saker o göra men det här var dom jag kom på just nu i alla fall. Nu tänkte jag dra på mig bikinin och sätta mig ute. Kan ju inte sitta inne hela dagen och bli ännu blekare än vad jag redan är. Soldyrkare for life! 
 
 
 
 

HEADERN ÄR FIXAD

  2013-07-09 / 10:00:00 / Ytligt / 1 KOMMENTARER
Före:
 
Efter:
 
 
Riktigt jobbigt att leva utan photoshop efter 3 år på IT-media. Man vill ju kunna göra bilderna lite extra fina. Någon som vet vart man kan ladda ner det snabbt och smärtfritt? Nu är i alla fall dom inte alls charmiga detaljerna borta. Tack Niklas för hjälpen!
 
 

192, POWER PINK

  2013-07-08 / 20:51:29 / Shopping / 3 KOMMENTARER
Köpt mitt första rosa nagellack (skrikrosa om man ska va petig)
Och som matchar mitt mobilskal perfekt!
 
Mycket mer fanns det inte att hurra för i butikerna. Bara utplockad rea och några få höstnyheter. Tråkigt för mig men roligare för plånboken. Mer sommarkläder blir det inte nu iaf. Måste hinna använda det jag har först. 

HÄR BEFINNER JAG MIG JUST NU

  2013-07-08 / 16:21:56 / Vardag / 0 KOMMENTARER
 
Herregud vilket babyface jag har. Syns inte att jag snart fyller 20 på dom här bilderna och speciellt inte när nallen får vara med på ett hörn. Haha. Jag har det mysigt som bara den i alla fall. Ska vila en stund till och sen ringa till mormor. Tänkte försöka passa på att åka upp nu när min lillebror ändå ska dit och innan min pojkvän har semester. Men först vila en stund till. (ÄCKLIGA POLLENMEDICIN SOM GÖR MIG DÅSIG)
 

GLASS I STORA LASS

  2013-07-08 / 14:52:58 / Vardag / 0 KOMMENTARER
 
Vaknade vid halv ett och kände mig inte alls taggad på livet. Har drömt mardrömmar hela natten och dessutom haft svårt att andas. Tror det har med mitt slarv av allergimedicin att göra. Kändes som att jag lika gärna kunde fortsätta sova bort resten av dagen eftersom jag redan missat en halv dag i princip. Men mamma drog upp mig ur sängen och vi gick till den nya glasskiosken i Åby och köpte glass. Fick bli min frukost idag. Gick en sväng förbi stallet också o gosa med lite hästmular. Skönt att va igång nu i alla fall så jag åtminstone håller mig vaken. Tror inte det blir att göra något speciellt idag, bara ta det lugnt och bara va. Plötsligt händer det! Puss sålänge!

MATRIELL LYCKA

  2013-07-07 / 20:00:00 / Kläder/Outfits / 1 KOMMENTARER
Idag har jag sprungit omkring i mina favoritshorts. Älskar dom! 

ALEXANDRAS KONFIRMATION

  2013-07-07 / 17:45:22 / Från min Canon / 0 KOMMENTARER
Ett litet urval av bilder från Alexandras konfirmation som vi var på idag. Förlåt förresten att det har ekat tomt här under helgen men som sagt dom dagarna tar man vara på lite mer eftersom alla är lediga då. Var så himla trött när jag kom hem så jag slocknade en stund (närmare bestämt 1,5 timme). Vilket har resulterat till att jag missade dom allra bästa soltimmarna denna underbara dag. Det suger. Man kan ju alltid hoppas på samma härliga väder imorgon!  

DETALJER

  2013-07-05 / 16:02:41 / Ytligt / 0 KOMMENTARER
 
Nu har jag möblerat om i rummet (IGEN) och snyggat till lite med nya ljus och dekorationsstenar. Börjar sakta med säkert bli som jag vill ha det. Nu saknas det några hyllor och spegeln som jag har tjatat om ett tag nu. Tur att jag fyller tjugo om exakt 81 dagar så jag kan passa på att önska mig lite. Har redan börjat fundera på vad jag vill ha. Bra att va ute i god tid för en gångs skull. Känner att mina ögon snart slocknar så en powernap och en dusch på det kommer nog göra susen.

KÄR! ♥

  2013-07-05 / 11:40:32 / Ytligt / 3 KOMMENTARER
 På nått sätt ska dom bli mina! :*
 
 

5 BEKÄNNELSER

  2013-07-04 / 19:01:00 / Personligt / 0 KOMMENTARER
 
Jag är väldigt lättövertalad. Vet inte hur många gånger som jag har suttit hemma i mjukisbyxor, kollat på en film, med näven i en chipspåse, allmänt otagg på allt. Någon timme senare befinner jag mig på krogen med alkohol i kroppen. Så typiskt mig. Har så svårt att säga nej i vissa sammanhang så jag tycker faktiskt jag är riktigt bra på att ställa upp på mina vänner. Haha. Sen är det ju inte alltid en bra egenskap t.ex när någon insisterar att jag ska köpa den där tröjan som jag absolut inte behöver men så gärna vill ha. 
 
Ibland läser jag sms men glömmer att svara på dom. Det värsta av allt är att jag oftast är stensäker på att jag har svarat på dom. Men så går jag in och läser och ser att jag inte är den som senast skrev. 
 
* Fortsätter med att skriva att jag är sjukt dålig på att höra av mig. Usch jag är så otroligt dålig på att höra av mig till folk jag saknar och jag är verkligen inte stolt över det! Något som jag verkligen måste jobba på. Det är inte så att jag är lat och inte orkar utan det är mer att varje gång jag ska höra av mig så kommer det en massa annat i mellan och sen glömmer jag bort det. Har blivit ganska bra på att kväva just känslan saknad på senare tid och det gör ju inte situationen bättre. Så förlåt alla saknade vänner jag ska verkligen bli bättre på att höra av mig. 
 
*Jag är (trots smått shoppingberoende) väldigt duktig på att hålla i pengar. Kan inte påstå att jag nån gång har levt i överflöd. Utan jag har redan tidigt fått lära mig att hålla i pengarna och att spara. Så nu när jag har jobbat så har jag alltid sett till att ha pengar över varje månad så man inte står där när halva månaden har gått utan pengar. Ibland är det svårt såklart men kommer inte ihåg senast som jag hade 0 kr på kortet. 
 
* Jag kan uttrycka mig som bäst på kvällen/natten. När jag t.ex ska blogga och skriva en längre och mer personlig text så väljer jag oftast att skriva den på kvällen. För då är hjärnan på högvarv och hjärtat pratar istället. Vet inte varför men jag tycker att jag kan uttrycka känslor och använda mig av ett helt annat ordförråd då. Likadant som när man ligger vaken på natten och funderar över livet istället för att sova (vilket jag gör väldigt ofta). Det skulle jag aldrig kunna göra på samma sätt på dagen. För då hinner man inte med att reflektera om saker o ting. Då är det bara stress, vardag och skapa minnen som gäller. Vilket inte är helt fel nånstans men ni förstår vad jag menar. 

NYTT

  2013-07-04 / 15:00:00 / Shopping / 0 KOMMENTARER
Byxdress: HM, Stickad tröja: Gina Tricot, Mjukisshorts: HM
Tog några bilder på det jag köpte igår lite snabbt. Inte världens bästa bilder men hoppas ni ser någorlunda. 
 
 

ÄGGFRUKOST

  2013-07-04 / 11:22:04 / Vardag / 2 KOMMENTARER
 
Har precis tryckti mig allt på bilden ovan. Och nu ska jag sätta igång och städa upp lite här innan Sofie kommer hit. Får se vad vi hittar på men om man ska gå efter vädret så lutar det nog mest åt att kolla på lite bra filmer och bara va. Skönt med en lugn dag. Hoppas ni får en fin dag så länge! 
 

UTREDNINGSBORSTE

  2013-07-03 / 22:01:00 / Shopping / 1 KOMMENTARER
Ett av mina bättre fynd på Ullared var den här lilla saken. Det är en utredningsborste som inte sliter lika mycket på håret och den går dessutom att använda på blött hår. Priset brukar ligga runt 130 kr i vanliga fall men jag fick den för ynka 30 kr! Hur bra? 
 

EN LITEN PRESENT

  2013-07-03 / 20:54:44 / Shopping / 0 KOMMENTARER
 
 

FACELOOK

  2013-07-03 / 12:47:47 / Vardag / 1 KOMMENTARER
God förmiddag! Trots att jag fick sova ut idag så är jag fortfarande trött. Knas! Ska snart röra mig in till stan och träffa tjejerna. Tänkte leta efter den där hårfärgen jag skrev om härom dagen för det verkar nämligen som den inte finns nånstans. Så är det alltid när jag hittat en fin hårfärg, då finns den inte i butik! Hoppas jag har tur annars får jag väl åka upp till Stockholm. Kommer upp lite inlägg lite senare idag så det inte ekar tomt här. Ha en asbra dag!

SPEEDWAY

  2013-07-02 / 23:46:15 / Vardag / 0 KOMMENTARER
 
Kom hem från Västervik för en stund sen. Piggnade till framåt eftermiddagen så det blev att åka på speedway tillslut. Träffa mormor, morfar och mina kusiner där också. Har blivit som en tradition att åka ner till Västervik varje sommar och kolla på vargarna-västervik. Det laget dom håller på mot vårt lag. Lite roligt faktiskt. Somnade i bilen påväg hem och kom på mig själv att sova med öppen mun. Tur att det bara var min familj och Emmi med i bilen annars hade jag nog skämts ihjäl. Nu ska jag krypa ner i sängen och soooovaa. Det har det blivit alldeles för lite av dom senaste dagarna. Skitkul förresten att statistiken går uppåt och blir så glad av alla fina kommentarer som kommer in lite då och då. Märks verkligen att uppdateringen uppskattas! Godnatt alla där ute vilka ni än är! :*
 

FRÅN ULLARED

  2013-07-02 / 13:13:06 / Shopping / 0 KOMMENTARER
Här är några av dom saker som jag fick med mig hem från ullared. 

SWEET DISPOSITION

  2013-07-02 / 08:35:30 / Musik/Film / 0 KOMMENTARER
 
Bjuder på en bra låt som går på repeat hos mig hela tiden just nu. Vaknade för ett tag sen och snart ska jag traska iväg till bussen för att ännu en gång gå på gruppmöte på arbetsförmedlingen. Usch! Eftersom bussarna går så dåligt på morgonen så kommer jag få stå där och vänta i 45 min dessutom. Sen kanske själva mötet tar högst en halvtimme. Ovärt? Ja. Börjar känna mig lite krasslig också så det gör ju inte saken bättre. Hoppas det blir bättre till ikväll så jag kan hänga med till Västervik i alla fall. Sånt som märks. Ha en bra dag alla där ute! 

ZARA HOME

  2013-07-01 / 13:00:00 / Inspirerande / 1 KOMMENTARER
Ni har väl inte missat att Zara har en sida med bara saker till hemmet?! Hittat massa fina grejer. Och längtan efter att få inreda mitt egna hem ökar bara mer o mer. Känns som att jag börjar bli gammal, haha. Klicka här för att komma till Zara Home.

BLIVANDE HÅRFÄRG?

  2013-07-01 / 12:00:00 / Hår / 0 KOMMENTARER
Hittat den här hårfärgen som jag är lite sugen på att färga till i höst. Extra ljus kopparblond. I min vanliga hårfärg så har jag mycket röda toner så jag tror det skulle passa ganska bra. Det är ju en intensivtoning så skulle jag ångra mig så är det inte hela världen. Kanske ska börja att bara göra slingor först för att va på den säkra sidan. Vad tror ni skulle den passa på mig?