TILLBAKA

  2012-06-30 / 22:48:46 / / 0 KOMMENTARER
 
Ligger i soffan och kollar film. Det är väldigt skönt att va hemma i teknikens värld igen men jag har haft det jäkligt bra ändå, hade som sagt inget internet under dom här dagarna men jag skrev ner lite vad jag gjorde i ett dokument. Larvigt jag vet, men man måste ju sysselsätta sig på nått sätt: 
 
Tisdag: Gick en runda på torget med mormor och kolla lite i secondhandbutikerna. Hittade ett par skor i äkta läder. Men kunde inte bestämma mig om dom var fina eller fula. Så jag lät dom va kvar. Gick in i en annan butik och där sökte dom folk som kan jobba på lördagar. Där slog jag till i alla fall, men tveksamt om jag får det dock. Tyckte det var lite kul för mamma hade sagt innan jag åkte att det säkert skulle dyka upp något jobb. Ödet gav mig en lavett! Spenderade kvällen för mig själv eftersom mormor och morfar åkte iväg på dans. Lite gulligt faktiskt. Mormor är ju rolig hon:
- Det är samma visa varje gång. Alla kärringar drar och sliter i morfar. Men jag är inte bitter för det. Jag dansar ju med andra gubbar och du vet Julia att efter 51 år så vet man vart man har varandra. Men så finns det ju ett 20 tal kärringar som inte har någon gubbe med sig och dom är alltid så irriterande och går en på nerverna.
Lät nästan som att hon hade varit på något som liknar puls, haha. Fattar inte varför vi tjejer ska tävla om allt hela tiden, så löjligt egentligen. 
Jag äter aldrig gröt annars, men mormor gör den så jäkla bra så fick i mig en portion om dan, mums.
 
Onsdag: Spenderade förmiddagen ute i sommarstugan. Det var väldigt segt eftersom det inte fanns något o göra. Så jag vart faktiskt glad när det började åska och regna, haha. Nördade lite filmer när vi kom hem och sen tog jag en lång pw i solen. 
 
 
Torsdag: Äntligen kom solen! Låg och stekte hela förmiddagen så nu har man fått sig lite färg i alla fall! Kunde visst inte röra mig så mycket den här dagen. Mensvärk ♥ 
 
Fredag: Tog en springtur på morgonen i solen. Men när man kom hem och skulle lägga sig i solen så hade den gått i moln och det blåste istället. Låg i soffan medans mormor och morfar var på dans ännu en gång. 
 
 
Idag: Natten till idag var hemsk till och börja med. Det åskade och regna som tusan och när det äntligen va över så kunde jag inte sova av andra anledningar. Fick skjuss och mat av mina änglar till morföräldrar. Dom var även här längre än jag hade räknat med så min lördag blev det inte mycket kvar av. Men det gör inget. Ville inte va social och umgås idag. Ni anar inte hur skönt det ska bli att krypa ner i sin egen säng. Den som stör mig inatt ligger risigt till! Godnatt på er ! 

SOBER

  2012-06-25 / 13:19:59 / Entertainment / 0 KOMMENTARER
 
 
I know this moment will be over, tomorrow comes when we are sober. Will we feel the same or let it be. Will you be there? The night is almost getting over and I don’t want us to turn colder. I want to wake up with you next to me. Will you be there?



THE WOMAN IN BLACK

  2012-06-24 / 19:48:02 / Entertainment / 0 KOMMENTARER
 
Undrar vad jag tänkte med när jag "försökte" se den här själv. Blundade och stängde av ljudet ett antal gånger. Jag älskar skräckfilm annars men den här innehöll leksaksclowner, dockor, en äcklig tant och det värsta av allt barn! Får se om den när jag har sällskap nästa gång! Av det jag såg verka den helt okej i alla fall. Kanske något för er som dregglar på Harry Potter! :)
 

JORDGUBBAR

  2012-06-24 / 18:07:58 / VARDAGSBETRAKTELSER / 0 KOMMENTARER
Dör vad gott det är med jordgubbar, fick en liter av pappa förut. Nu är det i alla fall bestämt att jag åker imorgon. Ska bli väldigt skönt att byta miljö. Ska fota, träna, äta god mat och bara va. Har sett att det ska regna hela nästa vecka, hoppas att det bara är bullshit! Nu ska jag ta vara på tiden med datorn, radion och TV:n och ladda ner en massa filmer. Det är nämligen dåligt med sånt hos mormor och det är en aning svårt att hålla kontakten med omvärlden. Så tänker inte lova att det blir någon uppdatering. Men det blir en bildbomb när jag kommer hem såklart ! 

MIDSOMMAR

  2012-06-23 / 22:24:51 / VARDAGSBETRAKTELSER / 0 KOMMENTARER
Ännu ett bildlöst inlägg, men det ska det bli ändring på. Igår var det fullt ös medvetslös som gällde, i alla fall för många. Jag var nog den som var nyktrast, haha. Lyckades sova bort hela den här dagen och ändå har jag varit astrött enda sen dess. Tog tag i rummet som har sett ut som en svinstia allt för länge och nu befinner jag mig i sängen och tänker inte kliva ur den förens imorgon. Och en sak är säker! Ingen alkohol på ett bra tag !

HEJDÅ

  2012-06-22 / 12:06:58 / VARDAGSBETRAKTELSER / 0 KOMMENTARER
Nu drar jag iväg till krokek och firar midsommar ! :)

KISS ME

  2012-06-21 / 18:40:02 / / 0 KOMMENTARER
 

Tjo! Har spenderat dagen med frugan, bjöd henne på lite lunch. Hon bjöd mig på lite för mycket shottar under studentveckan så nu är vi väl kvitt hoppas jag, ha. Väntar på segisen så vi kan gå ut och röra på oss i kvällssolen. Midsommar imorgon också. Har inga spikade planer än så vi får väl se lite vad som händer, det blir vad det blir helt enkelt :) 

VITA DRÖMMAR

  2012-06-20 / 17:14:29 / / 0 KOMMENTARER
Skulle gärna ta mitt pick och pack och flytta in i någon av dom här rummen. Älskar när det är mycket vitt och inte jättemycket krimskrams. 

BRA DAG

  2012-06-20 / 15:14:57 / / 0 KOMMENTARER
Åkte in till stan ovanligt tidigt idag. I alla fall för mig som inte jobbar utan kan sova hur länge jag vill om dagarna. Mötte pullan och sprang på stan i några timmar och sen gick vi till arbetsförmedlingen för att stå där och trängas men det behövdes ju inte eftersom man kan skriva in sig på deras hemsida. Tycker synd om dem som stod och köa i måndags. Helt onödigt ;) Ska ut på en pw nu och hämta en tröja som jag glömde hos Nina i vintras. Fan man har grejer överallt ! Kram på er!

TISDAG

  2012-06-19 / 14:03:30 / VARDAGSBETRAKTELSER / 0 KOMMENTARER
Dags att ta sig i kragen och gå ut och röra på studentfläsket. Har inte kunnat röra på mig på tre veckor nu. Förkylning, alkohol och skräpmat kom liksom i vägen. Men innan det ska jag ner till vårdcentralen och kolla upp min fula fläck på ryggen. Hoppas det bara är en pigmentfläck och inget annat. Imorgon ska jag trängas på arbetsförmedlingen och på fredag är det midsommar. Funderar på att dra till mormor ett tag nästa vecka, behöver lite rehab och komma bort från allt ett tag. Men vi får se. Vi hörs lite senare.

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FYFAN VAD JAG E BRA !

  2012-06-17 / 23:02:09 / WEEKEND / 0 KOMMENTARER


Har haft världens bästa studentvecka och jag skulle vilja göra om den om jag kunde. Hade en grym fredag. Först middag, utspring och flakåk med världens bästa klass som jag kommer sakna sönder. Sen blev det studentfirande hos farmor och efter det en lyckad utgång. Kunde inte bli mycket bättre !

För Emmi har tagit studenten, fyfan vad hon e bra !!

  2012-06-14 / 22:50:47 / MINA BILDER / 1 KOMMENTARER


Och imorgon e det min tur, hihi!

Lite bilder från dem senaste dygnen

  2012-06-13 / 21:03:53 / MINA BILDER / 0 KOMMENTARER

Suddigt från helgen

  2012-06-10 / 18:54:31 / WEEKEND / 0 KOMMENTARER



Det har varit två asbra dagar med alkohol, ninjadans och födelsedagsfirande. Glömde bort att jag hade med kameran tills jag hade fått i mig lite därav kvalitén ;) Är stel och mosad i kroppen idag och det blir lugnt ikväll. Imorgon däremot blir det fullfart med klassfest och så flyttar jag och Emmi in hos Julia och Philip. Det blir nice!  


I don't give a fuck what the people say

  2012-06-07 / 21:52:58 / VARDAGSBETRAKTELSER / 0 KOMMENTARER



Yeah. Börjar känna mig som en människa igen tack vare allt äckligt honungsvatten och tabletter som jag har gått på dem senaste dagarna. I tisdags var det mösspåtagning, så ja jag har missat 2 dagar på studentveckan (ångest). Dock ska det tas igen imorgon när vi ska fira älsklings Julia som fyller 19. Så imorgon då jävlar! Ska fortsätta knarka och dricka äckelvatten nu.


Let's go

  2012-06-06 / 13:52:38 / MINA BILDER / 0 KOMMENTARER


I trust actions, not words

  2012-06-04 / 21:44:58 / DIREKT FRÅN HJÄRTAT / 0 KOMMENTARER

I know it's hard to remember
The people we used to be
It's even harder to picture
That you're not here next to me
You said it's too late to make it
But is it too late to try?
And then that time that you wasted
All of our bridges burnt down




Någon ni känner igen?

  2012-06-03 / 18:25:46 / WEEKEND / 0 KOMMENTARER
Hittade den här gamla bilden när jag rensade datorn förut. Lill fröken oskyldig skulle jag nog vilja kalla mitt konstverk.
Har fått i mig en tablett som ska hjälpa mot den förbannade hostan. Somnade på fyra röda med magont så lite inverkan har den allt ! Hade en jättetrevlig kväll igår tillsammans med mina två veckors sambos. Vi bestämde matschema, fyllde på partylistan och jag kunde ju inte låta bli att dansa runt som ett mongo. Of course!
Ska snart iväg en kort sväng till maxi med pappsen. Behöver fylla på med lite småsaker som kommer gå åt under veckan. Önskar att jag var kille just nu faktiskt och slippa alla produkter hit och dit ;) Blir att lägga sig tidigt ikväll så jag orkar med skolan en stund imorgon. Ska göra lite ärenden imorgon med och sen vila så mycket jag bra kan! Vill bli frisk nu !

FML

  2012-06-03 / 12:07:11 / DIREKT FRÅN HJÄRTAT / 0 KOMMENTARER
Ligger i sängen och är asförbannad. Hostan verkar inte vilja ge med sig och jag kan knappt prata. Det är bara två dagar kvar till mösspåtagning och studenveckan. Jag är ALDRIG sjuk, verkligen aldrig. Nu är hela min studentvecka förstörd!!!!! Känns ju jävligt roligt verkligen. Studenten är bara en gång.  Skulle vilja ha tag i personen som smittade mig och halshugga människan. Tvingade iväg pappa för att köpa massa tabletter som jag tänker knarka dem två närmaste dygnen. Imorgon ska datan in och studentbandet ska hämtas. Hmm...kommer aldrig hinna bli frisk. Så jag hoppas verkligen att alla ni andra kommer ha kul för det kommer uppenbarligen inte jag ha!

Lördag

  2012-06-02 / 16:04:23 / WEEKEND / 0 KOMMENTARER
Mår betydligt bättre idag så just nu håller jag på och fixar mig lite. Ska ha lite lördagshäng med Julia och Emmi och planera inför studentveckan. Vi lär väl slåss annars, ha ! Have a nice day !

IT'S FRIDAY

  2012-06-01 / 18:49:04 / WEEKEND / 0 KOMMENTARER
Pappa var snäll och köpte bakpotatis till mig eftersom jag har legat sjuk i tre dagar nu. Fasen vad segt och långtråkigt det är! Man kan ju ändå vara glad att det har varit pissväder dem senaste dagarna så det har jag inte gått miste om i alla fall. Mår mycket bättre nu i alla fall. Velar om jag ska ut i pissvädret eller inte. Vill ha lite fräsch air i lugorna men det kanske inte är värt om man skulle bli ännu sjukare. Måste ju va frisk tills på tisdag när mössorna åker på ;) Okej det är det enda jag tjatar om här...studentveckan och mitt tråkiga liv innan det. Men se på fan inte många dagar kvar nu och kanske åker kameran med lite överallt? Klart den gör ;)