TILLBAKA

  2012-06-30 / 22:48:46 / /
 
Ligger i soffan och kollar film. Det är väldigt skönt att va hemma i teknikens värld igen men jag har haft det jäkligt bra ändå, hade som sagt inget internet under dom här dagarna men jag skrev ner lite vad jag gjorde i ett dokument. Larvigt jag vet, men man måste ju sysselsätta sig på nått sätt: 
 
Tisdag: Gick en runda på torget med mormor och kolla lite i secondhandbutikerna. Hittade ett par skor i äkta läder. Men kunde inte bestämma mig om dom var fina eller fula. Så jag lät dom va kvar. Gick in i en annan butik och där sökte dom folk som kan jobba på lördagar. Där slog jag till i alla fall, men tveksamt om jag får det dock. Tyckte det var lite kul för mamma hade sagt innan jag åkte att det säkert skulle dyka upp något jobb. Ödet gav mig en lavett! Spenderade kvällen för mig själv eftersom mormor och morfar åkte iväg på dans. Lite gulligt faktiskt. Mormor är ju rolig hon:
- Det är samma visa varje gång. Alla kärringar drar och sliter i morfar. Men jag är inte bitter för det. Jag dansar ju med andra gubbar och du vet Julia att efter 51 år så vet man vart man har varandra. Men så finns det ju ett 20 tal kärringar som inte har någon gubbe med sig och dom är alltid så irriterande och går en på nerverna.
Lät nästan som att hon hade varit på något som liknar puls, haha. Fattar inte varför vi tjejer ska tävla om allt hela tiden, så löjligt egentligen. 
Jag äter aldrig gröt annars, men mormor gör den så jäkla bra så fick i mig en portion om dan, mums.
 
Onsdag: Spenderade förmiddagen ute i sommarstugan. Det var väldigt segt eftersom det inte fanns något o göra. Så jag vart faktiskt glad när det började åska och regna, haha. Nördade lite filmer när vi kom hem och sen tog jag en lång pw i solen. 
 
 
Torsdag: Äntligen kom solen! Låg och stekte hela förmiddagen så nu har man fått sig lite färg i alla fall! Kunde visst inte röra mig så mycket den här dagen. Mensvärk ♥ 
 
Fredag: Tog en springtur på morgonen i solen. Men när man kom hem och skulle lägga sig i solen så hade den gått i moln och det blåste istället. Låg i soffan medans mormor och morfar var på dans ännu en gång. 
 
 
Idag: Natten till idag var hemsk till och börja med. Det åskade och regna som tusan och när det äntligen va över så kunde jag inte sova av andra anledningar. Fick skjuss och mat av mina änglar till morföräldrar. Dom var även här längre än jag hade räknat med så min lördag blev det inte mycket kvar av. Men det gör inget. Ville inte va social och umgås idag. Ni anar inte hur skönt det ska bli att krypa ner i sin egen säng. Den som stör mig inatt ligger risigt till! Godnatt på er ! 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious