JUST SO YOU KNOW

  2012-02-29 / 20:35:38 / / 0 KOMMENTARER
Den senaste veckan har varit väldigt jobbig. Jag har inte varit sjuk eller mått dåligt alls den här vintern, men nu när det börjar bli vår så slår allt till på en gång. Dessutom blir jag så jäkla nojjig när jag blir sjuk, så just nu vill bara lägga mig ner och dö i princip. Jag kommer inte lägga ner så mycket tid på bloggen nu när det är så här. Jag återkommer när jag mår lite bättre och det blir förhoppningsvis snart. Kram på er !

IT GOES LIKE THIS

  2012-02-29 / 11:02:25 / / 0 KOMMENTARER

FLER BILDER

  2012-02-25 / 18:38:39 / / 3 KOMMENTARER

MIN FINA VÄN JULIA JAKOBSSON ♥

  2012-02-25 / 17:56:16 / / 1 KOMMENTARER

LÖRDAG

  2012-02-25 / 17:52:17 / / 0 KOMMENTARER
Kom hem för någon timme sen från en fotorunda med Julia. Det var så jädrans kallt och det blåste så vi tog bara några bilder och sen sprang hem till värmen igen. Och här lär jag stanna resten av kvällen också. Var tänkt att vi skulle hänga med ut med Andreas och några till men jag är ganska pank just nu så det kändes lite onödigt. Men det kommer fler helger. Hoppas ni får en trevlig lördagskväll! :)


FREDAGSMYS

  2012-02-24 / 19:46:54 / / 0 KOMMENTARER


THIS IS WHY I LOVE HER!

  2012-02-24 / 17:03:45 / / 0 KOMMENTARER
Jag har nog aldrig haft en vän som faktiskt säger ifrån när jag gör fel, även dem gånger då jag inte vill erkänna det själv. Emmi vet mina svagheter och på något vänster lyckas hon alltid ligga ett steg före mig. Hon stoppar mig innan jag hinner reagera eller så låter hon bli och låter mig reagera precis hur jag vill. Men hon är alltid ett steg före. Jag vet att hon aldrig skulle backa upp min rygg om det inte vore för att hon alltid backar ett steg och ser situationer från flera sidor, det är sant! Gör jag något fel ställer hon sig framför mig och säger ifrån. Kan låta jävligt hårt ibland men jag tror det är det som gör henne till äkta. Hon håller inte med mig om allt hela tiden!

Däremot så ställer vi upp på varandra jämt! Att bara dra iväg från den andra tillexempel det finns inte på kartan! Jag vet att hon aldrig skulle låta mig gå iväg själv från krogen mitt i natten och tvärtom. Vet inte hur många gånger som vi har burit varandra på ryggen som grottmänniskor fast vi egentligen inte har någon lust med det efter en kväll ute. Vi tycker om varandra även fast vi "hatar" varandra stundvis.
En annan viktig egenskap är att hon vet om jag ljuger. Det är farligt att förtränga känslor när man är med Emmi för hon ser ens tårar innan dem börjar rinna.

Finns nog ingen som jag gör lika mycket galenskaper med. Räcker med att vi går utanför dörren, det händer alltid något galet när man är med henne. Och man skrattar så mycket! Nästan onödigt mycket. Hur pinsamma vi än är så skäms man aldrig över den andra för det spelar ingen roll liksom. Vi accepterar varandra som vi är och det ska alla andra runt omkring också göra. Vi skulle aldrig försöka ändra på varandra varken utseénde mässigt eller personlighets mässigt. Det handlar mer om att känna sig trygg och våga vara stolt över den man är.

Vi har aldrig haft något riktigt bråk heller. Däremot så är det jävligt kul när folk tror att vi bråkar fast i själva verket så älskar vi bara att retas och vi båda älskar att dryga sönder mot varandra. He-he! Känns som att vi är gifta ibland alltså. Vi är väldigt bekväma med varandra och jag litar på Emmi utan att ta henne för givet.

Skulle kunna skriva en fet bok om det här men böcker är tråkiga så jag skippar nog det. Men Emmi när du läser det här så hoppas jag att du får riktigt dåligt samvete för att du lämnar mig och alla andra att ruttna i Sverige medans du är i Frankrike! Ha det bäst nu och kom för i helvete hem levande!

LIVRÄDD

  2012-02-23 / 12:37:45 / / 0 KOMMENTARER
I eftermiddag tar jag första sprutan mot livmoderhalscancer. Jag är rädd, jag hatar sprutor. Men jag hatar cancer ännu mer så det får helt enkelt gå endå. Ska snart ut i det fina vädret och röra lite på mig, känns som att det behövs. Tycker att alla ska gå ut i solen idag!

FETTISDAGEN

  2012-02-21 / 20:27:28 / / 0 KOMMENTARER
Har precis tryck i mig en fet semla som mamma kom hem med förut, det är ju trots allt fettisdagen he-he. Har inte gjort speciellt mycket idag. Sovit ut, träffat Emmi en stund och nu tänkte jag kolla film. Mycket roligare än så blir det inte idag. Hoppas ni har haft en trevlig dag och får en fortsatt trevlig kväll, så återkommer jag med något roligare next time !

-

  2012-02-20 / 23:05:27 / / 0 KOMMENTARER


MUMS

  2012-02-20 / 20:52:31 / / 0 KOMMENTARER
Skulle inte säga ifrån om någon kom och hängde in alla dom här i min garderob. Jag gillar skjortor, speciellt när dom är transparenta. Någon som vet vart man kan få tag i alla fall några av färgerna ? :)

NEW

  2012-02-19 / 20:54:05 / / 0 KOMMENTARER
Är tveksam hur länge byxorna kommer hålla sig svarta. Får helt enkelt snåla med tvättning och istället bara ta bort fläckar om det behövs ( lyckades sätta mig i tuggumi första gången jag skulle ha på mig dem) lite tips till mig själv sådär. Lurade mig själv och trodde att jag hade tappat bort concealern så jag köpte en ny (hittade min knappt använda i en väska). Annars är jag nöjd.

I ONLY MISS YOU WHEN I'M BREATHING

  2012-02-19 / 14:06:55 / / 0 KOMMENTARER

TJEJKVÄLL

  2012-02-19 / 02:59:37 / / 1 KOMMENTARER
Just nu ställer jag mig frågan varför jag inte valde att stanna hemma. Tänk att det finns människor som tycker det är roligt att göra folk irriterade och äcklade! USCH ! Är jätteirriterad nu och ska dra täcket över huvudet, ville bara få ut lite av min ilska! Hoppas ni har haft en jättebra lördag i alla fall, det ska alla ha ! ♥

MJUKA FOSSINGAR.

  2012-02-16 / 23:07:32 / / 0 KOMMENTARER
Har man ingen fotkräm/fotinpackning hemma så går det lika bra att använda sig av bra återfuktande krämer.
När jag gjorde det här så använde jag mig av vanlig babyolja och bodybutter. Och så här gjorde jag:
* Började med att smörja in fötterna med rikligt mycket body butter.
* Efter det tog jag och satte plastpåsar på fötterna med varsin snodd runt.
* Låt verka i minst 20 minuter.
* Sedan torkade jag av fötterna och smörjde in dem i baby olja.
* Låt fossingarna torka lite och sen kan man sätta på sig strumpor.

HÅLL MIG HÅRT

  2012-02-16 / 21:48:51 / / 0 KOMMENTARER
Igår spenderades kvällen med en person jag har saknat väldigt mycket, det blev bio. Och idag började mitt sportlov kan man väl säga. Håller på och gör om lite här igen (jag blir aldrig nöjd) och det är långt ifrån färdigt än. Ska ta någon dag till att fota en ny header i alla fall och kanske fota lite överhuvudtaget. Det är glest med bilder här känner jag.
Ska göra ett inlägg lite senare om hur man enkelt får baby lena fossingar, så håll er uppdaterade! :)

MY DAY

  2012-02-14 / 22:34:00 / / 0 KOMMENTARER
Synd att man inte orkar en enda ruta, men gulligt av mamma. Blev förvånad faktiskt...mamma gillar inte godis och sånt. Det finns inte en enda godisbit i skafferiet när man kommer hem om dagarna och behöver socker, hoppas ni lider med mig, haha. Det här är nog första året som jag inte känner deppmode över den här dagen. Jag menar det är ganska överskattat att tycka synd om sig själv på en dag som är överskattad. Meningen är ju att man ska bli förvånad, tror inte man blir det om man är i ett förhållande. Det är ju något man förväntar sig.
Tror dem allra flesta gör det, speciellt vi tjejer.
Jag spenderade i alla fall den här dagen hos familjen Schmidt, har för mig att jag gjorde det förra året med? Kanske blir en tradition då. Imorgon slutar jag vid halv tolv och sen börjar mitt lov. Hur underbart är inte det !? Nu ska jag se sista avsnittet av Paradise Hotel Norge, spännande.

ALLA ♥ DAG

  2012-02-14 / 11:58:13 / / 0 KOMMENTARER

LET'S MOVE.

  2012-02-14 / 09:26:55 / / 0 KOMMENTARER
Har gett mig själv lite sovmorgon och nu ska jag plåga mig själv lite.


JAG LEVER

  2012-02-12 / 22:13:32 / / 0 KOMMENTARER
Kände att det var dags att skriva nånting här. Jag har inte haft någon blogglust alls dem senaste dagarna men det kommer nog snart känner jag på mig. Det har inte hänt speciellt mycket ändå. Jag har ny hårfärg(som jag nu är supernöjd med) i fredas blev det tjejkväll och det slutade med att vi hamnade på cw. Vaknade upp hos Emmi på lördagen och resten av dagen gjorde jag absolut ingenting. Idag har jag varit duktig hela dagen. Jag har städat, packat, gått på promenad och nu ska jag fortsätta att kolla på Wallander.
Inte så ofta ni får såhär "långa" inlägg och med bara text dessutom. Puss på er!

IT'S OKAY NOT TO BE OKAY.

  2012-02-08 / 14:04:40 / / 0 KOMMENTARER

YOU DON'T KNOW ME ANYMORE, BUT YOU SURE KNOW HOW TO BRING OUT THE BITCH INSIDE ME.

  2012-02-04 / 00:30:36 / / 0 KOMMENTARER


SHIT HAPPENS

  2012-02-03 / 13:19:53 / / 0 KOMMENTARER
Antar att ni är nyfikna på mitt hår, men med handen på hjärtat så blev jag inte riktigt nöjd så jag ska göra om det i början av nästa vecka. Shit happens.

ONSDAG

  2012-02-01 / 16:21:28 / / 0 KOMMENTARER
Försöker att göra nånting vettigt men det går inget vidare, är så galet trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Ska ligga i sängen ett tag till och hoppas på att jag får tillbaka lite energi. Imorgon är både jag och mamma lediga så vi ska iväg och rida privatlektion på eftermiddan. Yey, det får bli min träning den här veckan. Men innan det så ska jag till frissan och det kan nog bli väldigt spännande...
Men nog om imorgon, vi hörs lite senare!