DEVOTE

  2012-04-30 / 15:08:16 / VARDAGSBETRAKTELSER / 0 KOMMENTARER
Nu hittar ni mig här men den här bloggen kommer att finnas kvar i fall jag inte skulle trivas och så vill man ju ha kvar allt gammalt också, men som det ser ut nu så kommer jag inte uppdatera något här.

GILLA- KNAPP

  2012-04-29 / 22:13:39 / VARDAGSBETRAKTELSER / 0 KOMMENTARER
Det är inte så många av er som kommenterar så nu har jag tagit tag i den saken. Nu kan ni gilla mina inlägg. Bra va ? Håller på och gör en ny blogg på devote också men vi får se om det blir nått av det. Ni märker.

BAKIS

  2012-04-29 / 12:14:09 / WEEKEND / 0 KOMMENTARER
Okej igår så söp mina vänner ner mig och tvingade in mig på Puls. Lite så var det faktiskt, men jag är inte bitter! Bara en aning bakis och vi hade ju faktiskt riktigt roligt. Ska fortsätta mitt degande i sängen och ta en powernap, sen ska jag ta tag i dagen. Kram!

SKA ALDRIG LÄMNA, SKA BARA LÄNGTA

  2012-04-28 / 19:41:32 / WEEKEND / 0 KOMMENTARER
Efter en lång förmiddag i stallet så är jag ganska trött. Men ingen vila här inte. Ska snart in till stan med Emmi och möta Julia, vi ska tydligen på fest! Känner mig inte riktigt på festhumör men det blir nog bra ändå :) Vi hörs i morgon!

FREDAGSTANKAR

  2012-04-27 / 20:59:02 / DIREKT FRÅN HJÄRTAT / 0 KOMMENTARER
Behövde lite pepp så jag kollade igenom lite bilder som jag tog i vintras. Behöver energi så jag orkar ta tag i saker. Har tänkt mycket den här veckan när jag bara har suttit inne och pluggat som en häst hela dagarna. Man skjuter upp allt tills man inte har någor annat val än att ta tag i skiten och då är det redan försent. Och då syftar jag inte bara på plugget...hur många grejer skjuter inte jag upp ? ALLT! Jag vill ha roligt, göra roliga saker med mina människor. Jag vill inte ha bråk, jag vill inte göra någon illa och jag vill deffenitivt inte få någon att tro att jag inte bryr mig om den. För det gör jag jag. Jag bryr mig massor. Men ibland är det lättare att låta saker va än att ta tag i dem. Men samtidigt vet jag att det finns mycket som skulle kunna lösa sig och bli bättre om jag bara tog tag i det. Inte bara för min egen skull. Men så finns den där lille räddslan som säger att det mycket väl kan gå käpprätt åt helvete också. Ja ni det är inte lätt när det är svårt, så det bästa är väl att fortsätta vara positiv så mycket man kan! Nu blir det mys framför en bra film, ha de gott!

TORSDAG

  2012-04-26 / 10:24:48 / PÅ KROPPEN / 1 KOMMENTARER
Vet inte vad som hände med mitt ansiktsuttryk men skitsamma. Har haft sovmorgon nu på morgonen och ska snart till skolan för att göra livräddningsprövning. Känns inte så jättekul att ha det med massa folk som jag inte vet vilka dem är. Men jag har väl inte så mycket val om jag vill ha betyg i idrott. Hoppas att ni får en bra dag ! :)

ONSDAG

  2012-04-25 / 19:32:39 / VARDAGSBETRAKTELSER / 0 KOMMENTARER
Ligger i sängen och kollar på regnet som inte vill ge med sig. Vill ut och springa! Men vill inte riskera att bli sjuk, så det får va idag. Har ändå hunnit med annat viktigt idag; tagit min andra spruta, pluggat matte (och det gick super!), beställt tid hos frissan och hjälpt mamma. Men nu tänker jag inte lyfta ett finger och göra absolut ingenting.

  2012-04-25 / 17:18:43 / DIREKT FRÅN HJÄRTAT / 0 KOMMENTARER
Älskar att få brev från mormor, inte nödväntigtvis för pengarnas skull utan för att hon skriver handskrivna brev. Hon måste ha vetat att jag hade en dålig dag i måndags dessutom, bästa mormor ♥

HUDPRODUKTER

  2012-04-22 / 16:20:18 / HUDVÅRD / 0 KOMMENTARER
/ Clean Start, Ready Set Scrub / Nivea Visage, Gentle Cleansing Cream / Nivea Visage, Gentle Waterproof Eye Make -Up Remover / Wise, Ansiktsvatten / Clean Start, Hit The Spot! /

YOU CAN'T HAVE A RAINBOW WITHOUT A LITTLE RAIN.

  2012-04-22 / 14:29:58 / WEEKEND / 0 KOMMENTARER
Spenderade min lördag hos familjen Schmidt och det är alltid lika trevligt. Vaknade rätt skapligt imorse så jag har suttit fram tills nu och pluggat på FN- provet som vi har på tisdag och eftersom jag är världens segaste när det kommer till måndagspackningen så har jag fixat lite med det också. Lite senare blir det en promenad och sen hem och lägga sig och glo på ponnyakuten. Bra avslut på den här veckan ! :)

HÅRPRODUKTER

  2012-04-22 / 12:15:41 / HÅRVÅRD / 0 KOMMENTARER
Tressemé Volume Lift, hairspray / Matrix Biolage / Tressemé Heat Defence / I Care Conditioner, Maria Nila / Aboslut Repair, Loreal Paris /

FREDAG!

  2012-04-20 / 21:08:12 / WEEKEND / 0 KOMMENTARER
Är glad att den här veckan är över, ska stressa ner lite nu och hoppa i myskläderna. Behöver kanske va med mig själv lite (fast egentligen vill jag nog inte) Alla behöver sin egentid någon gång ibland även jag. Ska intala mig själv det i alla fall. Det är jag och mina hormoner ikväll, så helt ensam är jag ju inte ;) Ha en trevlig fredag!

HAVE YOU EVER SEEN THE RAIN

  2012-04-20 / 20:25:37 / I ÖRONEN / 0 KOMMENTARER
Dem här låtarna har jag på repeat just nu, en väldig blandning som vanligt.

VARFÖR SKULLE DET VARA MER OKEJ?

  2012-04-19 / 22:02:10 / DIREKT FRÅN HJÄRTAT / 1 KOMMENTARER
Något jag ALDRIG kommer förstå mig på är alla dela/gilla bilder som finns på facebook där det står att en den kurviga tjejen är sexig och det killar vill ha, medans den smala tjejen är äcklig och inte alls attraktiv. Va? Är man tjock blir man kallad fet och det är genast mobbning men blir man kallad pinne eller anorexia så är det bara en läxa till att börja äta. Är det någon som ens tänker på att det finns tjejer som mår dåligt för att dem är för smala och kanske inte kan gå upp i vikt? Finns det någon som tänker på att det finns människor som är tjocka och lyckliga? Nae tänkte väl det.

Varken du eller jag kan säga till en människa hur man ska vara och se ut för att andra människor ska tycka om en. Endel tjejer och killar äter LCHF, räknar antalet kalorier i maten och tränar hårt. En del äter skräpmat i mängder, gillar att sitta inne hela nätterna och spela tv-spel. Endel gör inget av det här och endel gör lite av varje. Men egentligen borde man inte kunna göra nått av det om det skulle vara något fel med ? Då hade det varit ett brott.

Det finns ingen i den här världen som inte kan bli omtyckt och det finns inget som säger att din utsida och din motsatts inte kommer att bli älskad av en annan människa. Tänk på det!

YOU MAKE ME FEEL GOOD, YOU MAKE ME FEEL SAFE.

  2012-04-19 / 10:47:03 / PÅ KROPPEN / 0 KOMMENTARER
Sorry för dålig uppdatering men det är så mycket plugg nu så det är det enda jag gör nästan. Ska till skolan om ett tag. Vi ska väl måla som vanligt antar jag. Men nu ska jag sätta fart. Ville bara säga att jag lever och önska er en trevlig dag! :)

DRÖMMER

  2012-04-15 / 22:10:31 / WEEKEND / 0 KOMMENTARER

Hoppas ni har haft en toppenbra helg, det har i alla fall jag haft. Det blev utgång igår eftersom Emmi precis har fyllt år. Dansade fötterna av oss och sedan drog vi alla åt olika håll. Jag somnade i världens mysigaste famn. Men en rolig och lyckad kväll får kroppen betala dagen efter. Då är det inte lika roligt längre så det blir nog ingen alkohol för min del en lång tid framöver, hehe.

Orkade konstigt nog att sätta mig med naturkunskapsprövningen och ta en promenad förut. Och nu har jag gottat mig med lite grönsaker och dipp till ponnyakuten. Den här veckan lär bli riktigt jobbig med massa massa plugg och jag har lovat mig själv att bita ihop och att jag inte ska klaga här. Det är ju trots allt bara 2 ynka månader kvar tills jag slipper plågas med mitt dåliga gymnasieval.

GODNATT

  2012-04-12 / 22:34:42 / DIREKT FRÅN HJÄRTAT / 0 KOMMENTARER

TORSDAG

  2012-04-12 / 19:00:13 / VARDAGSBETRAKTELSER / 0 KOMMENTARER
Ni skulle bara veta hur glad jag blir om jag över huvudtaget hittar ett par jeans som sitter som dem ska. Idag hade jag tur! Fick inte lämna tillbaka hårfärgen som jag köpte på impuls igår så nu ska mamma göra slingor på mig. Spännande!

FÖR DET DU TROR PÅ

  2012-04-11 / 21:26:51 / VARDAGSBETRAKTELSER / 0 KOMMENTARER

Blev käk på Paus förut med Emmi, inget ovanligt direkt. Slösade lite pengar på underkläder och tyvärr fick jag med mig hårfärg eller ja slingfärg rättare sagt. Men jag ska försöka hålla mig ifrån att färga det. Hoppas att min frisör inte kommer mesa när jag kommer dit och ska bli ljusare i huvet för då lär jag göra något drastiskt ;) Men det tar vi då. Hann med en till springrunda med mamma förut så nu har jag väl för en gångs skull förtjänat att bara ligga och dega i soffan. Puss på er!

DU ÄR DEN ENDA FÖR DENNA KÄNSLA

  2012-04-11 / 14:42:36 / VARDAGSBETRAKTELSER / 0 KOMMENTARER
Hann precis med en springrunda innan det börja spöregna. Ska in till stan och käka med min fru nu, behövs en pissdag som denna :)

DET FINNS INGA DÅLIGA KLÄDER, BARA DÅLIGT VÄDER

  2012-04-11 / 12:01:23 / VARDAGSBETRAKTELSER / 0 KOMMENTARER

NYA PJUKS

  2012-04-10 / 20:14:04 / NYTT / 1 KOMMENTARER
Helt kassa bilder men det får faktiskt duga :)

MYS VÄDER

  2012-04-10 / 14:10:52 / VARDAGSBETRAKTELSER / 1 KOMMENTARER
Väntar på att tiden ska gå så jag kan traska ut i ruskvädret och sätta mig på en buss till stan. Ska träffa Sofie och jag antar att vi ska gå en sväng på stan och jag ska få tillbaka min hårborste som jag naturligtvis la i hennes väska i lördags. Vi hörs kanske lite senare !

MONDAY

  2012-04-09 / 17:09:02 / VARDAGSBETRAKTELSER / 0 KOMMENTARER
Påskhelgen är snart slut och inte mig emot. Mår lite illa efter all mat och godis och alkohol så nu väntar en veckas lov. Har inga större planer än så länge men ska se till att fixa ett minneskort till kameran så jag slipper fota med mobilen i alla fall och så blir det en hel del plugg som bara ligger där och väntar på mig. Men nu måste jag ta tag i min packning som också bara ligger där och väntar på mig, blä ! Hoppas ni får en trevlig fortsättning på måndagen och ni som är på studentkryssning kan väl försöka att komma hem levande ? För min skull ♥

DU SKA DANSA, PAUSA !

  2012-04-09 / 15:10:05 / I ÖRONEN / 0 KOMMENTARER

  2012-04-08 / 10:41:15 / WEEKEND / 0 KOMMENTARER
Istället för att sova bort gårdagens rus så ska jag snart sätta mig i en bil och åka till mormor. Saknar henne som tusan och hennes mat såklart. Väntar bara på mamma och john sen drar vi iväg och blir bortskämda i ett par timmar. Lovley!

GLAD PÅSK!

  2012-04-07 / 15:22:47 / WEEKEND / 0 KOMMENTARER
Håller på och förbereder det sista innan vi åker till farmor på påskmiddag. Jag kommer rulla fram har jag en känsla av! Får se om det kanske blir en utgång ikväll också. Hoppas ni får en trevlig lördag och glad påsk på er ! :)

I'M SO MUCH SWEETER WHEN I'M HAPPY

  2012-04-06 / 19:35:31 / TIPS / 0 KOMMENTARER

Någon som vet var man kan ladda ner den här filmen? :) Har letat i flera timmar nu och den verkar inte finnas någonstans! Dör väl inte om jag inte får se den men jag har sett alla dem här tjejsnyftsfilmerna och då vill jag ju se den här också!

IBLAND GÖR MAN RÄTT, IBLAND GÖR MAN FEL

  2012-04-02 / 22:18:18 / I ÖRONEN / 0 KOMMENTARER
Det är inte hur man har det
Det är hur man tar det
Och när man längtar tar saker tid
Det är nåt mellan oss, mellan oss och världen
För långsamt, för snabbt men aldrig i takt
Vi vill ju bara andas
Sova och andas omvartannat inget mer

ÖNSKAR ATT JAG BARA DRÖMDE, ATT DET VAR EN VANLIG SÖNDAG

  2012-04-01 / 21:35:22 / WEEKEND / 1 KOMMENTARER

ph: den rosa myströjan

Börjar sakta men säkert känna mig som en människa igen. Har tagit en lång varm dusch och ätit grönsaker med dipp till ett avsnitt av ponnyakuten. Känner mig lite otagg på en ny vecka med massor med plugg, träning och tidiga mornar. Men det är bara att bita ihop som med allt i livet ! :)

LÖRDAG KVÄLL/ NATT/ MORGON

  2012-04-01 / 14:37:14 / WEEKEND / 0 KOMMENTARER


Hej alla fina! Kom hem runt klockan 6 i morse, efter en väldigt lång men rolig natt. Dumma som vi var så stannade vi kvar på krogen till 3 och gick till donken och satt där i nästan två timmar. Inte första gången vi väljer det, men det här var den absolut sista! Har aldrig uppskattat min säng så mycket som i morse ♥ Men trots att det inte blev mycket sömn i natt så mår jag helt okej ändå. Okej mina fötter värker efter en hel kväll i klackar men där får jag ju skylla mig själv! Hoppas ni har haft en trevlig helg oavsett om ni har festat eller bara chillat omkring!