VARFÖR SKULLE DET VARA MER OKEJ?

  2012-04-19 / 22:02:10 / DIREKT FRÅN HJÄRTAT /
Något jag ALDRIG kommer förstå mig på är alla dela/gilla bilder som finns på facebook där det står att en den kurviga tjejen är sexig och det killar vill ha, medans den smala tjejen är äcklig och inte alls attraktiv. Va? Är man tjock blir man kallad fet och det är genast mobbning men blir man kallad pinne eller anorexia så är det bara en läxa till att börja äta. Är det någon som ens tänker på att det finns tjejer som mår dåligt för att dem är för smala och kanske inte kan gå upp i vikt? Finns det någon som tänker på att det finns människor som är tjocka och lyckliga? Nae tänkte väl det.

Varken du eller jag kan säga till en människa hur man ska vara och se ut för att andra människor ska tycka om en. Endel tjejer och killar äter LCHF, räknar antalet kalorier i maten och tränar hårt. En del äter skräpmat i mängder, gillar att sitta inne hela nätterna och spela tv-spel. Endel gör inget av det här och endel gör lite av varje. Men egentligen borde man inte kunna göra nått av det om det skulle vara något fel med ? Då hade det varit ett brott.

Det finns ingen i den här världen som inte kan bli omtyckt och det finns inget som säger att din utsida och din motsatts inte kommer att bli älskad av en annan människa. Tänk på det!


julia

alltid finast att vara smal

2012-04-19 @ 23:24:21
URL: http://juliave.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious