DET ÄR INTE ÖVER ÄN

  2013-07-09 / 10:54:47 / Personligt /
Vart tar all tid vägen?! Känns som att det inte var alls längesen som man kunde börja gå barbent utan att frysa. Sommaren går alldeles för fort! Nu tänker jag i alla fall ta vara på den sista tiden och göra så mycket saker som möjligt så jag knappt hinner veta vad jag heter. Här är några saker jag ska hinna med. 
 
Stockholm: Blir en heldag i huvudstaden med Julia och Emmi i slutet av juli. Shoppa, äta lite gott och bara njuta av varandras sällskap. 
 
Gamleby: Det blir garanterat fler besök hos mormor och morfar i Småland. Brukar åka dit väldigt spontant eftersom dom är pensionärer och alltid är hemma! Nu på sommaren blir det sol, bad, träffa mina kusiner och äta gott! Står jag utan jobb i höst lär jag nog åka dit då också! 
 
Snäckevarp: Min farmor har ett landställe utanför gryt som vi alltid åkte till på sommaren när vi var lite mindre. Nu har jag inte varit där på flera år så hoppas det blir ett besök nu i sommar! Lata dagar med sol och bad och onyttigheter. 
 
Bada: Haha jag har inte tagit första doppet än! När man var liten bada man tills man blev skrynklig som ett russin. Nu när man snart är vuxen så är det mycket roligare att sola och bli brun istället. Men jag måste nog faktiskt ta ett dopp i sommar i alla fall! Jag är ju inte 40 liksom.
 
Picknik: Vet inte hur länge vi har pratat om att sätta oss i en park med en filt, paussallad och kanske lite jordgubbar med. Babbla om våra liv och kanske få lite färg också ? Det måste bara bli av i sommar! 
 
Hoppas såklart att det finns mer saker o göra men det här var dom jag kom på just nu i alla fall. Nu tänkte jag dra på mig bikinin och sätta mig ute. Kan ju inte sitta inne hela dagen och bli ännu blekare än vad jag redan är. Soldyrkare for life! 
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious