PRESENTATION

  2013-05-10 / 23:33:00 / Tankar/Åsikter/Känslor /
Eftersom ni har ökat i antal dom senaste veckorna så tänkte jag köra en presentation av mig själv: 
 
Julia är namnet i alla fall, 19 år och bosatt i en liten håla straxt utanför Norrköping. Åby som det så fint heter. Har växt upp där och jag är fortfarande kvar. Bor med mina separerade föräldrar sen några år tillbaka. Så jag har alltså två hem med dubbelt av allt med andra ord. Är lite dålig på att packa upp mitt liv ibland så då bor jag i mina resväskor. Höll på o glömma att jag har en lillebror också. John heter han och är 15 år.
 
Tog studenten förra sommaren och därefter fick jag känna på livet som arbetslös under ett par månader. Men i oktober förra året så fick jag mitt första riktiga jobb inom telemarketing (telefonförsäljning) och där har jag jobbat sen dess. Känner dock att jag vill vidare i livet snart så vi får väl se lite vad som händer nu. 
 
När jag inte jobbar så umgås jag så mycket det bara går med mina nära och kära. Försöker alltid hinna med så mycket som möjligt på helgerna då det aldrig finns tillräckligt med tid till det annars. Brukar bli en hel del myskvällar men också en och annan spårad utekväll. 
 
Intressen då? Jo ni jag har ett som ligger mig väldigt varmt om hjärtat och det är hästarna och ridningen. Endel av er vet säkert att jag slutade på ridskolan för några år sen och kanske tror att jag tappade intresset då men riktigt så var det inte. Var bara en jobbig period i livet för mig då. Min sköthäst såldes och jag stod utan häst och det var mycket i skolan samtidigt. Har planer på att börja nu till hösten igen men fram tills dess har jag turen att få hänga med mamma till stallet då vi båda har samma intresse. Jag och min mamma delar mycket tillsammans kom jag på nu. Samma storlek på kläder och i skor och dom fina underbara hästarna. 
 
Här i bloggen skriver jag om vad jag har för mig om dagarna, tjejiga och ytliga saker, delar med mig av åsikter men också livet där i mellan. Delar med mig av dom bättre dagarna men också dom sämre. För hur kul är det egentligen att läsa en blogg där det bara står om hur perfekt livet är hela tiden? Inte så kul. Alla har ju såna dagar ibland men alldeles för många som inte vågar dela med sig av dom. Här har jag tagit mig friheten till att skriva om när man är sådär super lycklig så man nästan spricker, arg så man kokar och ledsen så man fäller tårar. Det är okej här :) En skål med gott och blandat helt enkelt! Välkomna! Undrar ni något så är det bara att fråga, jag bits inte!  



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious