HÅRTIPS!

  2013-08-31 / 11:09:14 / Hår /
Torrt, slitet och livlöst hår? Då är det dags att ge håret en riktig uppfräschning nu när vi går mot mörkare tider. På Bellbox.se finns många kända märken till lågt pris med fri frakt och fri retur. Plus att man får en gratis produkt med i varje köp och även lite bonuspoäng på det också! Passa på att unna er lite hårlyx! Mitt favorit märke är Moroccanoil som reparerar skadat hår utan att tynga ner det och gör det tusen gånger lättare vid styling och en underbar doft på det gör ju inte det hela sämre. Tänkte dela med mig av mina snabba hårtips också:
 
- Värmeskydd och en bra hårolja ger en bättre styling och skyddar håret samtidigt
- Undvik att använda värmestyling för ofta. Låt håret självtorka efter tvätt och försök att bara styla det vid finare tillfällen så kommer ni tacka er själva när håret växer och blir långt och friskt.
- Gör frisörbesöken till något ni gör regelbundet. Sparar man till långt hår ska man vänta mellan 3-4 månader mellan varje besök. 
- Dålig hårdag? Sjalar och mössor är räddningen i höst. Både snyggt och gömmer det fula. 
- För att undvika att vakna upp till en dålig hårdag: Sov med fläta! 
- Tvätta håret med schampo en gång i veckan så det vänjer sig vid det så slipper ni tvätta det varje dag och dessutom sliter ni inte på håret i onödan. 
 
Enkla grejer som jag har tipsat om förut. Men jag lovar er: Det ger resultat! Bara man har lite tålamod. Mitt hår blev inte långt av sig själv utan man får göra en insats själv också! :)
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious