HELGEN I BILDER

  2013-04-28 / 16:42:00 / /
1. Två blekfisar. 2. Efter några öl är det visst okej att bli fotad. 3. Världens godaste oxfilé. 4. Rabarberpaj med vaniljsås ♥ 5. Fina farmor. 6. Biopopcorn, godaste. 7. Trött kissebebis. 8. Min första tatto, supernöjd! 

Fredag: Efter någon cider och lite vin blev det att åka till klocket och dricka sig lite till med Antonio o hans vänner. Har man börjat dricka så kan man lika gärna fortsätta. Eller? Vi hamna på cw i alla fall och sen har jag ganska mycket minnesluckor. Slutar aldrig att förvånas av mig själv... ;)
 
Lördag: Åkte hem tidigt med bussen för att hinna hem och göra mig i ordning. Mådde illa och var jättehungrig på samma gång så trodde jag skulle svimma och ramla ihop där ett tag. Vid två var hela släkten samlad och framme på Löfstad där vi åt middag för att farmor/mormor fyllt 75. Godaste maten jag har ätit på länge så tummen upp för det. 
 
Direkt efter det åkte jag till Vilbergen och var med Sofie en stund innan vi skulle in till stan för lite biomys. Därefter gick vi till Tobbe och var med honom och Abbe innan dom skulle till Puls. Var tänkt att vi också skulle med ut men efter min knasfylla så kändes det bra med bara chill. Blev sjukt sugen på max så gick dit och gjorde en beställning. Inte något roligt beroende jag har skaffat mig. Traskade sedan hem till min pojk och somnade bredvid honom och kissen.
 
Har hunnit med mycket den här helgen och det känns i kroppen kan jag lova men såklart med ett leénde på läpparna! Ska ta mig en powernap nu och sen hoppa in i en dusch. Dags att bli människa igen! 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious