HEJ TRÄNINGSVÄRK

  2012-03-15 / 20:26:28 / /

ph: bilder från igår & idag.

Igår hade vi studiedag så jag tänkte varför inte ta tag i kroppen lite? Så jag gjorde några enkla övningar här hemma. Det har känts i hela mig idag kan jag lova! Skön smärta som tyvärr gör så jag tar mig fram som en gorilla, men så får det vara! :)

Hade lite sovmorgon imorse så jag tog det lite lugnt i soffan och trodde det skulle fortsätta vara fint väder när jag skulle ut och iväg till skolan. Men det var ju onödigt tydligen. Dags att värmen håller i sig tycker jag så man slipper frysa/svettas ihjäl om dagarna!

Fick lite klagomål från en viss person som tycker att jag måste uppdatera mera och det kan jag väl hålla med om men det händer inte så jättemycket om dagarna och det kanske inte är det roligaste att läsa om hela tiden och på helgerna händer det massor och då har man inte tid att skriva istället. Men det blir nog fart på't igen! Jag är i alla fall mycket piggare och orkar mer och det kommer nog göra bloggen lite roligare också. 

Är pyttelite festsugen igen faktiskt, trots att jag var ute i princip varje helg i två månader, haha! Herregud! Men det får bli nästa helg det för i helgen ska jag bara ta det lugnt och mysa, kanske träna lite också. Vad ska ni hitta på i helgen ?



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious